PORUKA PILSELU: ‘Među srpskim ojkačama hrpa je srpskih terorista koji šire četničiju po Hrvatskoj!’

0
14034

Pismo ratnika i odgovor Dragi sporogorećem Pilslu sa Banovine

Ljubitelju uništavanja židovskih Sinagoga u Argentini  Pilselu;

pilsel

Čitam tvoju objavu kako su branitelji Petrinje a i drugi na vrh glave narodu .Onaj tko radi na  kopanju protiv ove države si ti i drugi četnici -Pupavca , Srboslaveni , domaći izdajnici , razne neradničke fronte fašisti-antifašisti , vi ste s popeli na vrh glave narodu  i muzete novac iz proračuna!

Ti koji ćes se navodno javno zapaliti, kako tvrdiš,  kad to napraviš:, ja lvo Vranić Buva na taj dan o svom trošku dovodim ti Maru Vilus iz Petrinje i Ojkače na sprovod i neka ti  Ojkaju .

Smeće jedno smrdljivo ti ćes branitelje nazivati Ustašama ,  ustali smo braniti Dom i Domovinu.

Isprdak jedan znaš li da su ti Ojkači iz sela Mare Vilus Lusčana , njih 107-morica palili  Petrinju , ubijali civile u samoj Petrinji,  598 ubijenih civila,  od toga 290 branitelja iz Petrinje i 200 i više branitelja iz cijele Hrvatske , srušili crkvu SVETOG LOVRE do temelja , ciglom nasipali puteve u selima odakle dolaze ti Ojkači.

buva2

Znasi li ti tko si uopće? Čitam po ovim antihrvatskim medijima komentare izdajnika , štakora iz Hrvatske i prekodrinskih traktoraša,  strava od komentara na 24 sata, Večernjem i Jutarnjem.

Ti Ojkači pod izlikom kulture traže da dobiju po lampi,  a u ostalom ta Ojkača ojka se u potkozarju , a sad se našla Mara Vilus predsjednica Kola Srpskih Sestara u dom ratu Petrinja taj cirkus provoditi. Te sestre su jako puno DOBRA DONIJELE  NARODU BANOVINE.

Pitam tebe Drago samozapaljivi znaš li gdje je Petrinja , Bačin selo ,Kostrici, Glinsko Novo selo, Mala Solina ,Glina ,Kozibrod Banska Struga, Dubica Kostajnica, Staza Dvor na Uni Kostajnica? Ne znaš za zlo srpskih zločinaca u tim mjestima?

Drago Zapaljivi dok smo mi živi ja i moji sinovi nikada više nećete imati Smrdoslaviju.

Pitam Maru i Pilsla, a i  medije kako nečuju vapaje obitelji Dragić iz Slavskog Polja koje napadaju ti Ojkači,  susjedi , tuku ga, prijete djetetu od 9 god i majci  da će ih silovati , da će ih pobiti , samo zato što je otac obitelji oženio Hrvaticu ?! Napadaju ga baš ti ojkači sa bine!

Ne zanima Rade Dragić medije, njega treba satrati , a tko je uz Radu? Banitelji  , HOP portal  i Dražen Keleminec! Na ovo se ZAPALI smradu Pilsel !

 

Na taj dernek u Petrinju dolaze iz Vrginmosta  ojkači, sve ‘čedno do čede’;

sdp četnik

Vlado Gabrić  blizak suradnik četnika Đure Škaljca, srpski terorista Pavao Dugošija komadant tenkovske jedinice u Lasinji , danas radi kod Klemma kao zaštitar , Stanko Čića u ratu član srpske službe Državne bezbednosti,  tukao je ljude u zatvoru Vrginmostu tijekom rata,  zet Čedo Višnjić , Nikola Milić , sin mu radi kod vojske Srbije kao vezista , šiferant, zet Đure Škaljca iz  terorističke organizacije Biro krajine šefa  logora u Vojniću i samo im još ti fališ Pilselu!

Blatio si svojim sramotnim ponašanjem Hrvate u Argentini i sada blatiš Hrvatsku u medijima !

Ivo Vranić

HOP