Crvena Rijeka i dugi nosevi bivših SDP-ovih ministara!

0
3760

JOVANOVIĆ ŠUTI O VOJKOVOJ VERI, MEDIJI SU AFERU VEĆ MAKNULI S NASLOVNICA!

Nije prošlo niti tjedan dana od strašne prometne nesreće na Istarskom ipsilonu, koju je izazvala lokalna SDP-ova maskota Vera BB. Vozila je u kontra smjeru puna 3 kilometra, sa 1.8 promila ubila čovjeka i ozlijedila dijete, no pijane Vere – više nama na naslovnicama!

A što sam napisao prije par dana?! Da je riječ o nekom HDZ-ovom dužnosniku ili nekome još “desnijem” to bi mjesecima bila udarna vijest na “velikim” televizijama i u svim tzv. mainstream medijima. A ovako, stvar se gura pod tepih, naduti Vojko čak je omogućio svojoj Veri da i dalje prima veliki dio pročelničke plaće – jer nije natjerana na ostavku, niti je smijenjena.

A tek zataškavanja u “miliciji”?! Ako je točno da je Vojkova Vera za vrijeme mandata Ostoje Rankovića počinila više od 10 prometnih prekršaja i da nikada nije primjereno kažnjena, postavlja se pitanje: tko je “sređivao” kazne i hoće li sada netko i za to odgovarati?!

Gnjusno je slušati drskog Jovanovića kako ovih dana licemjerno proziva jednog ministra u Vladi RH, a niti riječi nije izgovorio o pijanoj riječkoj drugarici koja je osobno ubila čovjeka! Sada još samo čekamo Stazića da nam da poduku o promilima ili Ostoju da nam malo docira o tome kako se “ministar ne miješa u rad policije”. Osim kad je policija “milicija” i kada treba nekome nešto “srediti” u Rijeci.

Zato, neka živi crvena Rijeka, neka žive crveni (i dugi) nosevi bivših SDP-ovih ministara!

FB_IMG_1535096903042

MAD VERAX – FURY ROAD (2018)

Velimir Bujanec

HOP