Srpkinja došla iz Chicaga u Hrvatsku, prijetila klanjem cijele obitelji, a policija nije reagirala

0
18739

Jučer u 10 i 20 minuta susjeda iz Chicaga Nada Paić, koja je u posjeti tetki Kati Gologuži  (Vrginmost), nije joj bilo dosta noćas četničkog  derneka, već dolazi  povampirena  iz susjedne  kuće do moje , u kojoj spavaju i koriste samo za prespavaljivanje ekstremni Srbi ( inače kuća 15 godina je  prazna iako je iz temelja napravljena o trošku Hrvatske,  a vlasnik Srbin je u Engleskoj i nitko ne živi u njoj, dok su drugi ljudi bez kuće u Hrvatskoj) Nada Paić dolazi do moje kuće i slika mi kuću sa svih strana, a moja supruga na dvorištu je vidi i pita ;” što to radiš zašto nam slikaš kuću? ”

Na to joj Nada kaže:” ustaškinja treba te zaklati , ja ću te zaklat!”

Moja supruga reče joj “idi u Srbiju pa dolje kolji, a ne mene, ovo je moja Hrvatska i ja sam se ovdje rodila !”

Izlazim i pitam ” što to radiš Nado?”

-Što ti hoćes ustašo, nisam ti ja ovi ovdje iz Srbije, ja sam iz Chicaga i mi ustaše odmah rešavamo!

-Pitam “da li to mi prijetiš ubojstvom?”

Ja imam pare da te smaknem -kaže Nada i nastavi me vrijeđati . Zovnem policiju i rečem im da smo napadnuti; da nam prijete ubojstvom i klanjem pred kućom .

Umjesto zaštite od strane policije,  mi ostajemo da noć čekamo u strahu , da nam ne dođu plaćenici od Nade , koji dolaze često u selo i da nas ne napadnu i ne nanesu zlo .

Silne medije može  biti sram da ne objavljuju  tešku našu sudbinu i patnju, mogli su radi moje djece da se zaštite od progona i svakodnevnog zastrašivanja  i prijetnji ubojstvom!

Vlast da se SDSS-u  dodvori i Pupovcu poštovana vlada i ministre policije treba nas satrti,  više vrijedi koalicija sa SDSS-om i Pupovcem negoli naši životi !- za naš portal izjavio je pravoslavac Dragić čiju obitelj kraj korumpirane i nesposobne policije u Gvozdu godinama maltretiraju povampireni srpski ekstremisti željni krvi. Umjesto da je policija isti trenutak uhitila ovu odurnu četnikušu koja prijeti ubijanjem obitelji, provjerila prijave boravka ove odurne četnikuše, policija se usrano skrivala u postaji, pa se čovjek pita čemu ti policajci služe i kome?

Načelnik policijske postaje smatra vjerovali ili ne da će 24 satna zaštita samo pogoršati status obitelji Dragić? Umjesto da se tog posla ovi nesposobnjakovići  ulove, oni filozofiraju, nema uhićenja krovoločnih l?! Policija je dužna zaštiti maloljetno dijete od 8 godina i pratiti dijete u školu, jer je do sada potpuno zakazala i ovoj smrdljivoj četničkoj ološi dozvolila ugrožavati ustavna prava obitelji.

Sin četničkog smrada, pljačkaša, ratnog profitera Dragana Lukača, Siniša prijetio je likvidacijama našoj redakciji u isto vrijeme zbog otkrivanja uloge oca u ratu i njegovo korištenje srpskih oružanih resursa za svoje enormno bogaćenje:

“što ste sad napisali prelazi sve granice i sve ćete to skupo platiti”…Od: Siniša <[email protected]>-pisali smo o njihovom ocu teroristi iz istog kraja vlaški posrbljenih kriminalaca.

Siniša i njegov brat lutali su  i po Muljavi , te se brat sastajao sa nekim banijskim četnicima ( inače traktoristi žive u Vojvodini), podatke o osobama i sve podatke o oznakama vozila i  registraciji ovih kriminalca dobile su naše službe , odsjedao je kod Galogaže Mileta zvanog bure, točnije kod mame Kate Galogaže,obavljao i je kontakte tajne po Karlovcu i Vojniću, ali niti on nikada nije uhićen u našoj zemlji.

Braća Lukač dio su švecerskog kanala iz Njemačke , koji trguje vozilima , Siniša i brat Rašo Lukač  imaju firmu u Srbiji i drže “Srbija ceste” zahvaljući ocu kriminalcu, pljačkašu i ratnom profiteru Draganu Lukaču, koji je upleten u mafiju  vrha Srbije .

Stari prijatelji tome Draganu Lukaču došli su na kućni prag radi novca, došli  su iz Vojnića dečki po plijen iz rata koji im je Dragan dugovao, velike količine novca , milijune je Lukač izvezao iz Krajine i mafijaši su ga proganjali za taj novac.

U Njemačkoj ima sestre  Lukač, koje mu aute lifraju po nekadašnjoj Jugoslaviji, dok on izrađuje  lažne papire, ta mafija je pala u akciji “Sablja”.

Lukač i  zločinac Škaljac dugo su šurovali sa  Jovom Pavlovićem zvanim Švicarac pravog imena Kristijan, kojeg su ubili, a koji je  Škaljcu i Lukaču nabavljao preko humanitarne pomoći sve najsuvremenije uređaje i oružje koje su švercali u humanitarnoj pomoći preko Hrvatske, a kad  im više nije trebao Pavlović  dali su ga ubiti i to preko ekipe sa Petrove gore . Takva gamad prijeti i normalno se okuplja u Hrvatskoj.

HOP