Video: Babiću kada ćeš ići guliti krumpire?

0
5977

Tragikomična situacija u našim medijima. Jučerašnja Bujica i otkrića u njoj u svezi Ovčare ne zanimaju previše vodeće medije.

Večernji list brani već tjedan dana Pupovca, brani ga i smatra pozitivcem u našoj politici. Kako bi ga oprao oko skandala sa Ovčarom. Novinari koji ga brane gori su od blasfemije u kojoj je glavni lik Pupovac. Braniti Pupovca nakon skandala sa Ovčarom može samo novinarska žgadija.

Današnji prosvjed Dražena Keleminca pred Indexom nije isto medijski praćen.

Matija Babić još nije odslužio kaznu za kriminal koji je počinio, pa zbog toga novinari Indexa nisu izašli ispred zgrade dok je Keleminec prozivao njihovog glavnog kriminalca zbog lopovluka za koji je osuđen.

FB_IMG_1537642348432

Komično je da glavne face Indexa i portala Dnevnog su krimosi, o njima niti slova u njihovim “visoko moralnim” portalima, pa nije čudno da ne vide i Keleminca ispred svoje špilje.

 

Novinari  Indexa nisu popratili događaj ispred njihova ureda. Hrvatski tip novinarstva? Jedino je HINA pustila cenzuriranu  snimku u kojoj nema pozivanja Babića na guljenje krumpira.

Što u prijevodu znači da Babić može potkradati a kada treba kaznu odslužiti, makar i bijedno guljenje krumpira, taj napuhanko nikako da dođe na red. Za njega zakon ne vrijedi.

 

HOP