Veleizdaja: Kajkić otkrio da su SOA, MUP, Božinović štitili srpske zločince sa Ovčare!

0
23682

“Istraživanje ratnih zločina je apsolutni prioritet u radu policije i Ravnateljstva. Policija u kriminalističkim istraživanjima kaznenih djela ratnih zločina u potpunosti radi samostalno, bez političkih utjecaja ili političkih ciljeva i interesa. Jedno od glavnih načela u radu policije je načelo zakonitosti i metodologija u postupanju” rekao je na konferenciji za novinare glavni ravnatelj policije Nikola Milina, piše Večernji list.

Nikola Kajkić u emisiji Bujica naglašava da u Vukovaru na ratnim zločinima rade tri policajca bez vozila. Nema što prioritet samo takav.

“Ipak, nisam bio zadovoljan što se tiče rezultata na području ratnih zločina počinjenih na području Ovčare i obzirom da rad u tom predmetu nije donio rezultate kao ravnatelj sam, i prije istupa u javnosti, još u drugom mjesecu ove godine tražio da se oformi posebna radna skupina sačinjena od posebnih službenika koji će se baviti tim predmetom kako bi njihov rad dao novu vrijednost u istraživanju ratnih zločina. Rezultati su već vidljivi. Napominjem da je kroz godine osnivano nekoliko radnih skupina, ali još nikad radna skupina za ratne zločine počinjene na području Ovčare”, govori Milina.

Nikola Kajkić tvrdi da do 2017. godine nije bilo nikakve istrage u svezi druge grobnice na Ovčari. Znači ovaj Milina je najobičniji lažljivac koji je zlouporabio položaj i ovlasti. Da su naše službe znale za slučaj Ovčara i druge grobnice i sam sam svjedok jer sam neke dokumente dobio tim kanalima. Ali radili nisu ništa. Bilo je to 2016. godine.

https://www.hop.com.hr/2016/11/18/druga-grobnica-sa-ovcare-izmjestena-je-18-10-1993-godine-da-se-prikrije-odgovornost-jna/

I tada je bio otpor u svezi tih činjenica. Nadalje ako je Kajkić predao 50000 dokumenata ovim pametnjakovićima i stručnjacima kako je onda Milina nezadovljan njegovim radom? Kako je moguće da ministar Božinović na deset poziva policajca Kajkića niti jednom nema vremena za njega, ali svi su nezadovoljni s njime? Najbogatiji mup-biznismen Ćelić laže da mu je Kajkić predao praznu fasciklu za Ovčaru, a samo u Bujici je Kajkić pokazao jednu fasciklu dokaza?

ćelić

Taj Ćelić ima 12 kuća kako kaže jer ima super obitelj?!

I na kraju sudski vještak je otkrio da je banda kriminalaca u MUP-u falsificirala loše potpis od Nikole Kajkića kako bi mu podmetnuli “dokaze” protiv njega sama. Pa koja to banda vodi ovu državu i kuda?

Bujica objavila ekskluzivne dokumente! Sudski vještak potvrdio: Falsificirali su potpise Nikole Kajkića da bi ga lažno optužili i maknuli sa slučaja Ovčara!

SUSPENDIRAN JE ZATO ŠTO JE ZA OVČARU ISPITIVAO SDSS-ovog DOŽUPANA I PUPOVČEVOG MILJENIKA ĐORĐA ČURČIĆA!

“Božinovića sam zvao više od 10 puta, ali nije imao vremena za Vukovar,” rekao je Kajkić i dodao: “Ministar Medved bio je korektan, ali se Božinović ni njemu nije htio javiti! Nije mu se javio niti Cvitan, znali su da zove radi Ovčare…”

Kajkić je u studio donio orginalne dossiere hrvatskih logoraša iz Sremske Mitrovice, među njima i dossier oca Blage Zadre i Franje Šoljića – dossieri nisu zanimali naše službe, iako bi oni bili važan dokaz u tužbama i odštetnim zahtjevima protiv Srbije!

Bujica je objavila još jedan šokantan dokument Višeg suda u Beogradu, iz kojeg se vidi da je srpski tajkun Petar Matijević u Hrvatskoj kupio pokajnički status za Boru Latinovića, zvanog Krajišnik, jednog od najvećih zločinaca sa Ovčare!

Ravnatelju policije Milini i njegovu zamjeniku Čeliću na optužbe da “nije profesionalno radio svoj posao”, Kajkić je odgovorio da su “neozbiljni cirkusanti”.

Inače, Kajkić je suspendiran 19. srpnja jer je pred Dan pobjede planirao uhićenje više od 40 osoba srpske nacionalnosti sa šireg vukovarakog područja, zbog osnovanih sumnji o upletenosti u teške ratne zločine…

Iz svega je razvidno da je mreža bandita u MUP-u, pravosuđu, SOA-i zaštitila srpske ratne zločince, pupovčevog dožupana i spriječila da 40 Srba bude osumnjiičeno za ratne zločine. Što je ovo država ili Pupovčeva SAO Krajina? Čime Pupovac drži ovu vladu?

Sve  ovo svjedočenje u Bujici nije vrh sante leda. Još je i gore. I ono što će Kajkić iznositi dalje u javnost govori zapravo o činjenici veleizdaje. Njega proglasiše kriminalcem, a svjedoka svih zločina na Banovini luđakom. Čovjek koji je otkrio sve grobnice Hrvata i muslimana na Banovini POA-i danas je od te službe proglašen ludim i tvrde ti agenti da sa njima nikada nije razgovarao. Isto je ocinkan srpskoj strani. Što to znači ?

Šef SOA-e koji je prvi napisao o jačanju četništva u Hrvatskoj Dragan Lozančić je hitno smijenjen.

Na konferenciji za novinare Milorada Pupovca neki dan opet su tema ustaše,  a sam Pupovac smatra kako mu je mjesto uz Vučića za vrijeme proslave akcije Oluja. Nije li time sve rečeno? Baš Vučić preko Biroa Krajine, organizacije srpskih traktorista iz domovinskog rata financira nerede Srba u Vrginmostu. Tko je na vlasti u Vrginmostu? SDSS. Koga to štite policija u Vrginmostu i naše službe? S kim se sastaju ti SDSS-ovci iz Vrginmosta u Beogradu? Sa srpskim zločincem kojeg su abolicijom oslobodili u našem pravosuđu! Đurom Škaljcem. Hrvatskim službama vlada prosrpski duh.

Igor Drenjančević

HOP