Pupovčev načelnik općine Gvozd općinu naziva Vrginmost i tako krši zakon i Ustav RH-a

0
13074

Načelnik općine Gvozd iz redova SDSS-a Milan Vrga na skupu Srba u Boviću pred kamerama je dva puta izjavio da je on načelnik općine Vrginmost. Odlukom SDSS-ovaca i potpisom HDZ-ove  Jelene Jajčević promijenjeno je  povijesno ime mjesta Gvozd u Vrginmost, ali je i dalje općina zadržala ime Gvozd. 

2.39 min/sek načelnik općine Gvozd Milan Vrga tvrdi da je općina Gvozd zapravo općina Vrginmost!

Veliki drugar od Ace zločinca Vučića Vrga i zločinca Đure Škaljca očito svjesno negira ustavopravno ime općine time i državni ustroj, jer mijenja u ime koje ekstremnim Srbima i posrbljenim vlasima najbolje odgovara. Veći Srbin od stvarnih Srba Milan Vrga poznat po činjenici da je u vrećama za brašno ( njegova obitelj ima mlin) švercano streljivo za muslimane od strane njegove obitelji, danas kroji srpsko-hrvatske odnose preko pupovčeve stranke. Da je pameti ovaj pupovčev klaun odavno bi bio politička prošlost.

Pričaju nam lokalni Srbi kojima je više dosta protekcije za pupovčeve stranačke kolege kako ih SDSS-ov kadar prije izbora podmićuje kukuruzom, prijeti i dovozi teško pokretne osobe na birališta kako bi vladao općinom, a sve one koji su protiv njih politički tlači.

U Boviću  na Banovini se tako okupila “”srpska povijesne elita”, koja je drvenu gradnju kuća pripisala Srbima i još jednom ignorirala povijesne činjenice koje može svaki građanin naći u Zagorju, Posavini, Podravini, Turopolju, potpuno iste kuće, građane u hrvatskim selima. Oni su svoju kuću nazvali kordunaškom, baš kao što su i Petra Preradovića nazvali Srbinom, iako se čovjek za života uvijek osjećao Hrvatom.

gvozd

Hoće li država sankcionirati  načelnika općine Gvozd Milana Vrgu u svezi činjenice da općinu Gvozd naziva općinom Vrginmost?

HOP