Spas na desnici nudi Đapić koji je uništio HSP, a nad sudbinom Pupovca cvile Večernji list i HRT

0
3860

”Teško ja mogu gledati Hasanbegovića da prešućuje sve što se događa u BiH, od samoubojstva Praljka na ovamo, nije to tako lako. Za mene je hrvatski narod, narod koji živi u dvije države. Za njega to nije baš tako. Ja ga poznajem, i kao ministra sam ga gurao i branio”, jasan je Ćorić koji je na koncu na suradnju pozvao i Tomislava Karamarka, bez čijeg doprinosa neće uspjeti realizirati svoj plan. S Karamarkom dugo nije kontaktirao izravno, ali s ljudima bliskima njemu je u kontaktu.- piše I. Međugorac .

Anto Đapić ŽZ

srb i đapić

Spas na desnici će nam donijeti Đapić koji je uništio HSP? Da vrijedi on i HSP danas ne bi bilo pravaštvo na dnu. Mediji nam nude ovog pretilog tipa koji nije sposoban držati svoju kilažu na normali, da nam unormali pravaše? On sebe naziva ultra desničarem, a nije sposoban doći u žarišta srpskog ekstremizma 20 godina? Pa kakav je to ekstremist? U Vrginmostu srpski ekstrmisti godinama pljčkaju, ubijaju, prijete, ali od pravaša nikakve pomoći. Neki iz HSP-a slizali su se sa tom srpskom političkom korupcijom. Kradeze je potpisao promjenu mjesta Gvozd u Vrginmost. To je naša desnica. Ispred ureda Milorada Pupovca usudi se doći samo D. Keleminec. On ga proziva za korupciju, nepotizam i uzurpaciju vlasti. Pravaši umjesto da budu uz Keleminca, oni ga pljuju i tvrde da im on šteti! On im šteti jer je postrojavao ljude u crnom? On ne smije reći ZDS, ali Đapić smije? Pa kome onda vjerovati? ‘Ko tu koga i zašto?

pupi7

pupi 3

“Ekstremist Đapić” nema niti jedne prijave niti tužbe, ali problematični Keleminec ima 19 tužbi neokomunista i srpskih ekstremista? Tko se bori za Hrvatsku? Đapić ili Keleminec? Do kada će nam takve podmetati? I baš uvijek se takvi javljaju kad se osjeti miris izbora?!

Na drugoj strani tragikomični list Večernji list već tjedan dana pere image druga Pupovca. Predstavlja ga kao žrtveno janje, a jasno je da taj pokvarenjak već 20 godina radi za svoj džep ucjenjujući Hrvatsku ustaštvom, a kako vidimo po istraživanjima Romana Leljaka i to nije baš istina oko ustaštva! Na kraju ga u emisiju dovodi i Stanković da bi prema klasičnim udbaškim metodama napravio iz njega finog gospodina. Fini gospodin godinama gleda iživljavanje srpskih manijaka nad obitelji Dragić, gdje je SDSS na vlasti. On do sada nije ništa poduzeo u svezi toga. Samo zato jer Dragići ne žele biti četnici niti srpski otpadnici od društva. U Novostima već godinama se huška Srbe na Hrvate i lažira povijest. Zanimljivo da u vrijeme prozivanja Pupovca nije Stanković prozvao svjedoke protiv Pupovca, već samog Pupovca koji kako vidimo kontrolira te iste medije, jer prava uloga medija da dođu do onih koji ne mogu svakodnevno prosipati pamet u medijima. Kako je uopće Pupovac ugrožen ako svaki dan izlazi iz medija kao da su mediji jetrena pašteta.

Screenshot_20180919-090256_Veernji list

Dok mediji i vlast štite tog pokvarenjaka vezanog na Acu Vučića nema mira u Hrvatskoj, to je svima jasno osim glupanima iz Večernjeg lista ,koji se pretvorio u srpski list, koji cvili nad Brenom, debelom Mančićkom ili Crvenom zvezdom….Da su Arkan ili Milošević živi obojica bi  strastveno čitali  Večernji list…Naravno taj Večernji list ili Stanković nisu ni pomislili pozvati policajca Kajkića da im on nešto kaže o tom pupovčevom SDSS-u….

Preporučamo da gledate djela političara, jer prazne riječi će vam i tako izvuči još koju kunu iz džepa.

HOP