Lažljivci: Hajdukovo vodstvo čestita tenisačima, ali ne može Modriću ‘jer nije iz Splita’ i time šire lokalnu netrpeljivost!

0
8045

“Polako, ali vrlo ozbiljno poprima apsurdnu, a bit ćemo toliko slobodni pa kazati i – smiješnu, konotaciju svaka situacija oko toga tko je kome, kako, zašto i zbog čega na nečemu čestitao ili možda nije. Isto tako, sada već pa kronično forsirano potenciranje teze među najširom javnošću kako je HNK Hajduk nekome čestitao i na koji način na nekom rezultatu te na tome prikupljanje bilo kakvih poena, ovakvih ili onakvih, smatramo neprimjerenim pa i štetnim.

HNK Hajduk je čestitao i čestitat će svakom pojedincu ili grupi koji su na bilo koji način vezani uz klub ili grad Split. Bilo kakvo trgovanje jeftinim poenima nas ne zanima”, stoji u objavi Hajduka na Facebook profilu

“HNK Hajduk je čestitao i čestitat će svakom pojedincu ili grupi koji su na bilo koji način vezani uz klub ili grad Split. ” A prije samo deset dana: HNK Hajduk Split 16. rujna u 20:02 · “Čestitamo hrvatskoj teniskoj reprezentaciji na ulasku u finale Davis Cupa! ” Na koji način je hrvatska Davis Cup reprezentacija vezana uz Split, osim što je jedan od najmanje bitnih igrača iz Splita?

Polako ali vrlo temeljito Hajdukov PR uništava Hajduk, želi ga svesti na lokalni nivo, pretvoriti navijače u bojovnike Splita, kao što je to učinio Miletić u Istri. Korak do destabilizacije Dalmacije. Kada se napadne ovaj bezobrazluk Hajdukova vodstva, tada se stvar okreće namjerno drugačije kako bi se navodno onog koji piše o toj temi optužilo da dijeli sjever i jug. Tko ga dijeli ovim priopćenjem Hajduka? Za što služi Hajduk i njegovo ime? Da bi pojedinci crtali kukaste križeve po stadionu ,a neki bezveznjaci pisali po zidovima grada Splita da mrze reprezentaciju? U što se pretvorio jedan manji pokvareni dio navijača? Zaboravili su 4. gardijsku brigadu njenu slavu i slavne dalmatince? Nije li ovo priča kao i sa HVIDRA-om i Đakićem koji dijeli branitelje, jer u Vukovaru žele ljudi ukazati da je dosta zaštite ratnih zločinaca?

Podjele uvijek vode raspadu, a ovakva priopćenja upravo su smišljena za nove podjele.

HOP