Milorad Pupovac ponosni sluga političkoga narko kartela iz Beograda

0
4784
Aleksandar Vučić, gospodar sluge Milorada Pupovca je suradnik ISIL-a, a Srbija je carstvo uzgoja droga i balkanska Kolumbija
Milorad Pupovac ponosni sluga političkoga narko kartela iz Beograda prvih europskih saveznika zloglasnoga ISIL-a
Štakor gubavi i šugavi Milokrad Pupavac – Gubavac napokon dobio prvi žuti karton i javnu opomenu na tržnici Dolac u Zagrebu.Svaki njegov sljedeći bezobrazluk i drskost znače da mu slijedi crveni katon, a onda ne ide samo kora od banane tome pavijanu, nego ono isto što je dobio u Splitu Ante od govana kante Tomić. Kako je samo Milokrada otkačio njegov gospodar Vučić, zvani pederaški Kurčić! Veli u službenoj izjavi za srpske medije “kako mu je žao što se Pupovcu u Zagrebu to dogodilo,” a u prijevodu metafore, zabolje ga zbog njegovoga sluge dvanaestopalačno crijevo dok je u mikrofon i pred kamerama zijevao. Čim je kod ćelavoga Kodžaka Ace – burek face Stankovića lažnjak Pupavac folirantski odglumio zarad skupljanja poena pred ponekim naivnim gledateljem kako se tobože ” ne slaže sa Kurčićevim usporedbama Hrvatske i Hitlerove Njemačke,” što je srbijanski prdiguz i smrdiguz laprdao u ljetos u Bačkoj Palanci, odmah mu je prdiguz i smrdiguz Aleksa Ološ zvani Vučić – Kurčić odgovorio, samo tri dana nakon istupa Pupavca kod Stankovića, glavurde nalik usijanoj tepsiji s vihorom u kosi, što mu je na dar poklonio srbijanski proizvođač “Pirosi” od bulgarskiot grad Pirot na Nišavu, gdje gedžanska govna boravu!
taritaš
Poučak za sve pupave i glupave poput Milokrada: dala baba dinar da se uhvati u kolo, a onda bi dala dva dinara da izađe iz Vučićeva kola, ali ne ide, ne da gospodar slugi ništa drugo nego da nosi glavu na ramenima. Ne kuži to doktor magle i prašine Milokrad Pupavac, ali dok mu srce vene, pati i za Smrdijom trune, taj nitkov i dalje pohlepno i oholo broji hrvatske kune.I kad je blagoteleća faca u liku fašista, diktatora i ratnog zločinca Slobodana Miloševića čitala “otvorena pisma” slugeranja tipa Babića i Martića, kad su shvatili da ih je srbijanski vožd pustio niz vodu i dao se u potragu za novom krpom od čovjeka umjesto dvije spomenute ljudske zakrpe i niškoristi tipa Babića i Martića, njihov ratni suborac Pupavac četvrt stoljeća nakon toga ništa nije naučio iz Babićeva i Martićeva slučaja, a da mu šumadijski skakavac nije ušao u moždani rukavac, znao bi pupavi i gubavi kako su Srbijanci – Indijanci svojedobno otkantali i Svetozara Pribićevića u doba dinastije Krađađorđevića. Isto tako će otpiliti svaki srbijanski lider i svoje sadašnje, kao i bivše srbijanske političke satelite u Bosni, Crnoj Gori, Kosovu… bilo gdje i bilo kad.
belj
beljak
To je bit srbocentrične teorije svijeta u režiji četverokuta najvećaga balkanskoga zla u potezu šumadijsko – pomoravskoga labirinta na liniji Beograd – Kragujevac – Čačak – Kraljevo. Tamo je smještena esencija i srž i srce tame srbijankskoga bizantizma. Zato je Pupavac pravi tupavac. Hajde što je pokvaren, to mu je priroda tako dala da bude kvaran kao zub osmica nagrižen od karijesa… ali, što je titulom doktora znanosti toliko glup da ne shvaća da je svojim gedžanskim gazdama kao i svi takvi prije i poslije njega, samo trulex krpa za jednokratnu uporabu, e to je već teži slučaj.Pupavac na ledu, nek se spreme u čekaonici i ostali Vučićevi – Kurčićevi trabanti Pupovčevoga formata, rasuti diljem zemalja u susjedstvu Srbije. Mladen Ivanić iz Banjaluke, te Andrija Mandić iz Podgorice već su se kao gusari na brodu verbalno i premijerno suprotstavili Vučiću, posebno Ivanić, nešto opreznije i suzdržanije od njega i Mandić.  Nije teško pogoditi kako će ih vrlo brzo kapetan broda srpskih luđaka Vučić baciti preko palube broda da onako kao dva masna i podgojena vepra budu fast food za gladne morske pse.Nije zgoreg ni Pupavcu, ni Ivaniću, ni Mandiću, pa čak ni Duduku – Dodiku, sjetiti se kako je tragično prošao Oliver Ivanović u času kad je kao 100%  bivši skutonoša srpskoga režima postao njihov ogorčeni suparnik. Je li itko od pobrojanih ima i gram mozga da pomisliti da Miloševićev i Šešeljev učenik Vučić svima njima u slučaju otkazivanja poslušnosti sprema iole bolju sudbinu nego Ivanoviću?
Kad svi narodi država srpskih susjeda jednom jednodušno, listom i bez rezerve i ostatka shvate i prihvate da je Srbija sa svojom fašističkom i nacističkom političkom elitom lopova, lažljivaca i ubojica pravi i jedini rasadnik i izvor zla i nesreće na ovim prostorima, onda će vjerojatno životnu energiju posvetiti zemljama i narodima s kojima žive i gdje su rođeni, a ne Srbiji preko “sedam mora i sedam gora.” Sve budale za anale tipa Milokrada Pupavca i njemu sličnih blenti i srboguza u državama srbijanskoga neposrednoga okružja Srbija koristi kao oruđe za podrivanje i rovarenje protiv država i naroda u kojima žive, a njih kao pojedinačne sluge cijeni tek kao korisne budale. No, Milorad Pupavac je možda Vučiću još koristan, ali je dvostruka budala, jer ga takvim drže i smatraju i u Zagrebu i u Beogradu. Naravno, u polazištu iz različitih motiva Pupovčeva ponašanja, no u konačnici ispao je iz igre na oba politička razboja. I tu se pokazao još jednom kao višestruko glup, a mislio je da svojim pokvarenjaštvom nadlukavljuje cijeli svijet i da nitko nije pametan i mudar kao on. Svi umišljeni i uobraženi, prenapuhani narcisi prolaze na kraju isto kao i Milokrad Pupavac. Rekosmo li mi zimus da je Pupi ipak samo smiješni Vučićev cucek Snoopy? Milokrad suzni pati od kronične bolesti koja se u narodu posprdno zove: “srbofilija bolest Pupavome najmilija.” Operacija uspjela, ali pacijent Pupavac nije riknuo. Polako, Pupi – Snoopy, od “atentata” južnim voćem nitko još nije umro.Nije lako pupavom i glupavom. Što bi mangupi rekli: ma, daj razimijem ja tebe, samo da bih ja do kraja razumio tebe, moraš ti razumjeti i mene. E, to mu je otprilike svojim priopćenjem sažaljevanja slučaja htio poručiti baš na takav način Aleksandar Vučić. Ne razumije profesor i doktor znanosti Pupovac da je Vučić pravi i okorljeli uličar, dijete novobeogradskoga asfalta, a jednako kao i Pupovac to neće, ne mogu ili ne žele pojmiti ni Dodik, Ivanić, Mandić u BiH- u i CG i tko zna koliko još njima sličnih ljudskih zabluda. I svi oni kao ponosni robovi njihovoga gospodara Vučića – Kurčića misle da ih uličar neće prije ili kasnije riješiti po zakonu ulice i mafijaških pravila.
Jer, kao što imamo prilike čitati na portalu istraživačkoga novinarstva iz Beograda Ricohetspecijal.com, Aleksandar i njegov mlađi brat Andrej Vučić, umiješani su u osmostruko političko ubojstvo i obaranje franucskoga zrakoplova francuskih obavještajaca koji su kanili spriječiti transport oružja s broda Monaron, namijenjenoga islamskih teroristima iz zločinačkoga ISIL-a. Francuska je radi toga uzela na zub Srbiju i to je skandal svjetskih razmjera, a u likvidaciju francuskih obavještajaca koji su željeli onemogućiti da isporuka oružja proizvedenoga u Srbiji dospije u ruke ISIL-a, umiješane su u sve srpske obavještajne službe na čelu s BIA. Nije za očekivati bilo kakvo odstupanje Vučića u njegovoj otvorenoj suradnji i vojnome paktu s islamskim fundamentalistima,o čemu svjedoče i zaplijenjeni tovari srpskoga oružja, prodatoga islamskim fundamentalistima, zarobljenoga u brodovlju od Malte do Libije. I sve to potanko i opširno opisuje srbijanski portal Ricochetspecial.com. Nema nikakvoga prigovora svijesti i savjesti u Srbiji glede toga, budući je balkanska šumadijska državica poodavno ogrezla u opojnom, ali nadasve otrovnom mirisu narkotika od kokaina do heroina, pa do uzgoja marihuane na poljoprivrednome dobru Gakovo kod Sombora. Glavni patron uzgoja marihune u balkanskoj Kolumbiji aka Srbiji je Andrej Vučić, rođeni brat Aleksandra Vučića.
Nesretnik Milokrad Pupavac je svjesno ili nesvjesno, je li to na koncu konca u njegovome slučaju sad uopće i najbitnije, samo jedan kotač u paklenome ustroju kriminalne političke udruge iz Srbije i to na svjetskoj razini. Uhvatio se pupavi i glupavi u šumadijsko kolo s likovima iz Srbije što trguju oružjem u korist i za račun ISIL-a, ne prezajući od ubojstva kompletne posade od osam francuskih obavještajaca, čiju su letjelicu Srbi oborili, dajući tako na bojištu najizravniju logističku potporu islamskim teroristima i fundamentalistima.Milokrad Pupavac ili je i glup i lud ili je kompletni idiot na teškim drogama od predoziranja marihunom konzumiranom s plantaže “Gakovo” kraj Sombora, a u vlasništvu Andreja Vučića, ako nakon svega misli da neće kao srbijanska politička sluga podijeliti sudbinu svojih mentora i gospodara iz Srbije, te razbojničke i drogirane bande razbojnika i prvih i najvećih europskih saveznika zloglasnoga ISIL-a. Pupovče, s kim si, takav si i dio si političkoga i narko kartela iz Beograda, tih ponosnih saveznika ISIL-a.
Dragan Ilić iz Beograda
HOP