U četvrtak Keleminec pred Pupovčevim uredom sprema iznenađenje srpskim ekstremistima!

0
4599

Pozivam Vas na izvanrednu tiskovnu konferenciji USKORO PRVOG POLITIČKOG ZATVORENIKA U DEMOKRATSKOJ HRVATSKOJ , dana 04. listopada 2018. ( četvrtak ) ispred sjedišta SNV i Milorada Pupavca , Gajeva 7 u Zagrebu s početkom od 12, 00 sati.
Obrazloženje :
pozvan sam u srijedu kao osumnjičenik ( ovo mi je 21 sudski postupak ) na ispitivanje na Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu , Selska 2 u 09, 00 sati.
Služba organiziranog kriminaliteta Policijske uprave zagrebačke podnijela je kaznenu prijavu od 14. rujna 2017. radi osnovane sumnje da sam počinio kazneno djelo javnog poticanja na nasilje i mržnju iz čl. 325. st. 1, Kaznenog zakona.
Radi se o paljenju Novosti od 02. rujna 2017. godine i 12. rujna 2017. godine.
Neokrunjeni kralj Hrvatske Milorad Pupavac javno je preko svojih Novosti od 03. kolovoza 2017. godine i od 25. kolovoza 2017. godine poticao na terorizam i paljenjem Hrvatske naslovnicama : „ Lijepa naša lijepo gori „ i „Žarimo i palimo“.
Za policiju i Državno odvjetništvo je normalno i pozitivno da Milorad Pupavac poziva na terorizam i paljenje Hrvatske, normalno je da Hrvatsku naziva fašističkom itd.
Nigdje u svijetu nitko nije progonjen zbog paljenja novina, Milorad Pupavac nije i ne predstavlja srpsku manjinu u Hrvatskoj.
Moj progon naređen je iz Srbije koja je tada uputila prosvjednu notu: „ Optužite i kaznite Keleminca „.
Milorad Pupavac i Mladen Bajić veliki su prijatelji pa znam da ovaj politički progon ide u smjeru mog kažnjavanja i zatvaranja.
Zbog toga sazivam ovu tiskovnu konferenciju gdje ću dokazati da se ne bojim Kralja Milorada Pupavca, Mladena Bajića i represivni aparat koji danas krši ljudska prava zbog političkih stavova.
Hrvatska je postala policijska država u kojoj se krše pravo na političku aktivnost, policija progoni one koji se suprotstavljaju Miloradu Pupavcu, Andreju Plenkoviću ili jučer Ranku Ostojiću ili Zoranu Milanoviću. Policija ne smije služiti onima na Vlasti već policija mora čuvati red i poštivati Zakone RH.
Gdje mi to živimo ? Ja sam dragovoljac Domovinskog rata i borio sam se za demokratsku a ne totalitarnu Hrvatsku !!
Pozivam Vas da u četvrtak dođete na tiskovnoj konferenciji gdje ću prezentirati svoju hrabrost jer ja se nikoga ne bojim !!
Zagreb, 02. 10. 2018.
Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec

 

https://m.24sata.hr/news/srbija-uputila-prosvjednu-notu-optuzite-i-kaznite-keleminca-538558

HOP