Toliko se odvjetnika izjašnjava desničarima, a niti jedan ne želi pomoći Kelemincu (21 tužba!), nema tužbe Pupovcu i SPC-u za lažiranja Jasenovca!

0
8311

Stari Grci imali su Bogove, pića i uživanja; mi umjesto toga imamo Freuda, komplekse manje vrijednosti i psihoanalizu, strah od prevelikih riječi u ljubavi i od suviše velikih riječi u politici.
Žalosno pokoljenje.
•Erich Maria Remarque•

Pročitali smo istražne zaključke policije iz Novske i čovjek se pita na slučaju Keleminec radi li se uopće o policiji u ovoj državi ili se radi o sudu komunističke partije Hrvatske. Istraga se ne bazira na činjenicama samog slučaja nego na tzv. prijašnjem ponašanju D. Keleminca i na predskazanjima vidovitog Milana iliti načelnika policijske postaje Jure Klišanina. Taj se lik i ne čini previše pametan nakon što smo pročitali izvješće.

Nije završio povijest, ali se u izvješću nameće kao odgovorni povjesničar koji smatra da Keleminec netočnim podacima iz povijesti godinama uznemirava rodbinu žrtava iz Jasenovca. Naravno da nije objasnio na koji to način čini Keleminec. U Jasenovac godinama dolazi Milorad Pupovac koji laže o ubijanju djece u Jasenovcu, u brojci od 20 000, koliko znamo zbog toga mu ovaj načelnik nije uskratio dolazak u Jasenovac, iako taj lik godinama svojim lažima blati Hrvatsku. U Jasenovac dolazi srpski patrijarah i njegova svita koji pak govore svuda po svijetu, pa i u Jasenovcu da je u Jasenovcu ubijeno 700 000 Srba. I njemu ovaj policijski povjesničar ne uskraćuje dolazak, jer je očito laganje uloga jednog svećenika. 

U izvješću ovaj načelnik bavi se kibi-dabi pričom što bi Keleminec napravio da je taj dan došao u Jasenovac. On unaprijed zna što Keleminec želi, pa ga mora spriječiti u tome. On je i vidovit uz vrhunsko znanje povijesti. Zato mu je nezakonito prekinuo putovanje 10 kilometara od Jasenovca.

Takvih optužnica ima D. Keleminec čak 19 i dvije kaznene prijave za mržnju protiv Srba. D. Keleminec je zapalio huškačke Novosti, iza kojih stoji Pupovac, pa je opet neki genijalac  u policiji napisao da je to mržnja prema srpskoj manjini. U principu srpsku manjinu ne smiješ krivo pogledati dok oni uživaju kako lijepa naša lijepo gori ili kada migovi padaju po našim poljima…oni smiju sve, ali nedaj bože da skužih kako su oni nacionalno Srbi. To je šovinizam. I samo baš s njim uvijek imamo problema. Niti sa jednom drugom nacijom.

novost

novosti1NOVOSTInovosti naslovnica

Nikola Krkljuš kao Srbin, nekadašnji novinar Tanjuga zapalio je Novosti i za to nije odgovarao. Keleminec je kao branitelj i Hrvat zapalio te Novosti i odmah je pokrenut kazneni postupak za mržnju prema Srbima. Kako sad to? Pa bili su zajedno! Ili u DORH-u vlada šovinizam?

krklješ 2krklješ

Naši  vidno osakaćeni mediji primijetili su da je samo Keleminec palio Novosti, ovu drugu činjenicu nisu baš zapamtili, kao niti genijalna policija?! Drugim riječima ne radi se o činjenicama nego o političkom progonu. Keleminec smeta prodanoj desnici i srboslavenskoj ljevici.  Svi se oni bore za Hrvatsku, punih džepova, glume spasioce, ali niti protiv jednog od njih nema 19 prekršajnih prijava i 2 kaznene prijave.

Isti taj DORH traži od Keleminca da potpiše tajnost podataka u istrazi, kako političar Keleminec ne bi mogao sa podacima o istrazi izaći u javnost, a oni naravno svako malo turnu nešto vodećim medijima! Nema što baš korektno.

No nije bolje Kelemincu niti u odvjetničkim krugovima. Puno je desničarskih odvjetnika posijano po portalima Dnevno ili Direktno koji slove za desničarske, pojavljuju se ti odvjetnici i kod Velimira Bujanca, ali kada treba pomoć za hrvatskog branitelja Keleminca, gle čuda nitko ga ne želi braniti. Ne nude se kao za neke druge već islužene političare. Tako je prolazio i sin Ante Paradžika, njemu nisu htjeli pomoći da postane odvjetnik, odnosno nisu mu htjeli osigurati praksu da bi mogao otvoriti svoju kancelariju. 

Tada su mu govorili da znaju čiji je sin i ne mogu mu pomoći. Tako danas govore Kelemincu. I to govori da nešto sa njima gadno ne štima. 

Čovjeku koji nije njihov ne žele mu  pomoći jer nije iz njihovog tora.

pupovac-hamby-735x400

I na kraju činjenice. Jedini koji se osudi doći pred Pupovca je Keleminec.  Jedini koji se usudi doći i pred vrata SDP-a i HDZ-a je opet Keleminec. Ostali naprave skupove na trgu daleko od vlade, uslikaju selfije i otiđu domeka…a narod se čudi kako nakon takvih prosvjeda nema efekata.

rumunjska

Narod se ispraznio, izderao na skupu i sve je  opet po starom. U Rumunjskoj narod ostaje na ulicama danima, ne vraća se za dva sata na ručak ili na izvođenje cucka u park…što govori da imamo desnicu u foteljama, koja nema živaca za ulicu i narod koji baš i ne izdrži dugo na prosvjedu…

rumunjka

Kraj takve situacije Keleminecu su natrpali 21 sudsku istragu i za to nikoga nije briga. Što očekujete da će onda desnica učiniti za jednog od vas? Oni redovito napadaju Keleminca, ali nemaju muda otići pred Pupovca u Gajevu…

DORH je zaprimio 7 kaznenih prijava protiv Milorada Pupovca kojeg zločinac Vučić zove Pupi…dvije godine ništa. Za Keleminca u to vrijeme 21 sudski postupak. 

keleminec 1

Koga zanima branitelj? Kada ga je primio ministar branitelja? Nikada. Niti jedan. Pupijevce primaju, a neke su i zaposlili u ministarstvu?! Ludo, zar ne? Možda je sve to krenulo neke tamo davne 1997. godine kada je hadezevcima trebao jedan glas, pa je Pupovac prodao svoje srpske ideale i digao ruku , u to vrijeme je dobio stan i od tada teče Sava uzvodno prema kumrovečkom profesoru koji svuda vidi ustaške žrtve…a džepovi su sve puniji.

Srbija traži suđenje Kelemincu i naš DORH brže bolje sudi branitelja, nema što pravna država!

Srbija uputila prosvjednu notu: ‘Optužite i kaznite Keleminca’ Srbija očekuje da nadležne hrvatske institucije ubuduće spriječe ovakve skupove sa izvjesnim krajem, a to je vrijeđanje predstavnika srpske nacionalne zajednice u Hrvatskoj i Srba u cijelosti, navodi se u noti

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/srbija-uputila-prosvjednu-notu-optuzite-i-kaznite-keleminca-538558 – 24sata.hr

Igor Drenjančević