Medijsko-pravosudne laži: Kada bi osumnjičeni MMA borac za napada na Milokrada stvarno napao Pupavca , od njega ne bi ostalo ništa!

0
5082

Pupavac NU2:
SDSS dožupan Đorđe Čurčić na Ovčari je bio ‘SAMO NA NEKOM STROJU’

Đorđe rovokopač?-Stanković sinek oficira JNA zadovoljan ovim odgovorom!

Svaki dan bivši vojni JNA sudac Mladen Bajić, glavna poluga pravosuđa ispija kave sa Pupovcem u popularnom kafiću Charlie u Gajevoj ulici. Razilaze se često oko 12.30h. Pa kada ovaj JNA sudac uopće radi ili ga zapošljava Pupovac? 

bajić

Da ne ispadne kako samo mi takve stvari viđamo? !

Pravnik Nenad Vlahović podnio je protiv srpskog Mr. Beana 7 kaznenih prijava, a pravosuđe ništa ne radi, oni ispijaju kave sa osušenim Pupovcem i osuđuju svjedoke njegovog kriminala. Pa što čovjeku preostaje nego bacati hranu na ove spodobe?

Napad hranom na Pupovca navodno je napravio Saša Mučnjak (36), vlasnik ljubičastog BJJ pojasa iz Gračana, koji je svojevremeno bio sparing partner Mirku Filipoviću Cro Copu, a nakon sparing partner Stipi Miočiću . Kažu mediji da je Mučnjak napao srpskog Mr. Beana. Da ga je napao od ovog osušenog ekstremiste ne bi ostalo ništa. Kuda smo došli ; do toga da vrhunski borci napadaju ovu političku nakazu, sve je jasno. I njemu je jasno da je dosta ovog napuhanka, koji je kao i svaki srpski traktorista pobjegao s mjesta događaja i poput zadnje hijene alarmirao cjelokupnu prosrpsku medijsku javnost. Da ga je Mučnjak napao od njega ne bi ostalo ništa. A svim je više dosta ovakvih bolesnih medija i nekog vlaha iz Benkovca koji lažira povijest godinama. Čovjek je očito gađao kantu za smeće i pogodio Milokrada.

Istrijan koji je nabio Mussolinija u guzicu usred Pule postigao je da ovaj talijanski klaun više nikada nije ušai u Pulu. Svi govore da je ovo bio primitivan čin?! Stvarno? Pa nije Pupovac profesorčić sa faksa. On je čovjek koji je po Hrvatskoj instalirao srpske ekstremista u vlast. Od Branka Jovičića koji je usput osuđen za kriminal, njegovog bjelovarskog lopine koji je isto osuđen za kriminal, Čurćića rovokopača sa Ovčare, njegova odvjetnica Slađa falsificirala potpise klijenata, a desna ruka Saša Milošević osuđen za dilanje droge. Pa koga je to MMA borac pogodio? A di je kriminal u Tesla banci…

Koliko su mediji jadni jasno govore ovi kretenski naslovi iz kojih se vidi da smo vazal Srbije:

Screenshot_20180919-090256_Veernji list

E moj Paviću tvoja je Zvezda jučer dobila 6 komada…Pa gdje mi to živimo da se toliko u Večernjem uzdiže Arkanova Zvezda?

24 sata

Baš nam je lijepo živjeti u udbaškoj državi srpskih doušnika. BREAKING NEWS! Igra ZVEZDA! Uhićen atentator na Milorada!

plenIMG-20180929-WA0000

HOP