Ekskluzivno: Inspektor krim. policije sa lokalnim krimosom pokušao namjestiti kazneni progon branitelju

0
6133

Steže se obruč oko djelatnika kriminalističke policije općine Gvozd Željka Banovića, koji je očito pokušao namjestiti kazneni progon branitelju M.B. 

Na sudu čini se da polako pada namještaljka policijskog službenika i lokalnog krimosa za kojim je raspisana tjeralica , Stjepana Jurina. Oni su dvojica ili duh nepoznatog počinitelja napravili horor jednom branitelju, kojeg je navodno optužio za kazneno djelo otac ovoga krimosa. Usput taj krimos već mjesecima prijeti našem uredništvu, jer je u panici u svezi objava o njegovom životu.

U policiji Gvozda godinama je haračio pijani načelnik Hrvatin, desna ruka Milokarada Pupovca za sigurnost Banovine i štitio divljanje lokalnih krvoločnih četnika prema obitelji Dragić, u selu patološke mržnje prema svemu hrvatskome.

U tome selu živi jedna Hrvatica i ova skupina bandita uz silnu pomoć lokalne milicije SAO Krajine koju ne znam zašto zovu hrvatskom policijom, žele izbaciti iz sela jer je “ustaškinja”.

Slučaj Banović je ovako krenuo.

Drug milicajac Banović je po pretpostavkama naše istrage zajedno sa lokalnim krimosom namjestio branitelju M.B. kazneni progon, na način da je krimos falsificirao potpis svoga oca, koji je u toj prijavi podnositelj prijave.

Krimos je loš falsifikator pa je sud posumnjao u isti potpis, a otac krimosa je potvrdio da ta brljotina od potpisa nije njegova. Od tada milicajac Banović pati od amnezije i ne sjeća se ničega. Kako pati od amnezije svako malo kada ga pozovu na sud, ne znamo zašto ga načelnik milicije ne šalje u Beograd na lečnički pregled da se ustanovi da li  je i dalje sposoban služiti Vučiću, Dačiću i svakom drugom srpskom pačiću. Kraj ovakvih čedomiri i njihov vođa načelnik Vrga rade što žele. Derneče, piju, nazivaju općinu Gvozd, opštinom Vrginmost, samo još čekamo odvajanje u SAO- četnika, pijandura i lopova općinu Gvozd.

Nije ovaj milicajc jedini krajišnik u policiji. Premješteni milicajac Imširević istakao se za vrijeme dolaska druga zločinca i kako kaže svjedok Višekruna pedera Vučića, progonom i maltretiranjem branitelja koji su u kontaktu sa HOP portalom. Tako ih je ovaj Imširević nezakonito privodio u stanicu milicije SAO Krajine, koja se danas zove policijska, pretresao i pokazivao svoju moć nad njima. Jedan od branitelja bio je uporan u prijavi milicajca uz našu podršku, pa je ustanovljeno kako je drug krajišnik Imširević pogriješio i brže bolje ga drug Crnogorac Božinović maknuo iz stanice krajišnika i premjestio u Glinu na maloljetničku delikvenciju, iako bi prema našem mišljenju za njih dvojicu bio rad u pekari prekompliciran. Ali partija štiti svoj kadar u policiji, jer zvijezdu petokraku ne može preboljeti većina kradezeovaca.

HOP