SRBOSLAVIJA: ZBOG PALJENJA DVA ČLANKA LISTA ‘NOVOSTI’ I PROZIVANJA PUPOVCA LISIČINE NA RUKE I PRITVOR!

0
14166

Sve više postaje jasno da ne treba plaćati ovakve policajce i još manje ovakvo pravosuđe. 27 godina nema velike presude za Ovčaru, skrivaju se najveći zločinci iz Škabrnje, ali se radi drama iz bačenog limuna na Pupovca i paljenja huškaških članaka Novosti. D. Keleminec je bio jučer i danas u lisičanama zbog paljenja Novosti, a državna odvjetnica zatražila je pritvaranje zbog ponavljanja kaznenog djela. Policija i pravosuđe zlouporabili su položaj i lažu kako je Keleminec pozivao na mržnju prema Srbima u svome govoru u četvrtak. U niti jednoj rečenici tu mržnju nije iskazao. Lažu i mediji, poglavito 24 sata, baš zbog takvih smo snimili cijeli govor. 

Nadalje je bitno da Keleminec nije osuđen za mržnju prema Srbima nikada i prema tome se nije radilo o ponavljanju djela, još nije počeo postupak zbog prvog paljenja Novosti. Prema tome Kelemincu se ne dozvoljava biti nevin u ovoj situaciji jer su se očito tako dogovorile srpske i hrvatske elite, dok jedni i drugi mirno prate mržnju Vojislava Šešelja i paljenje hrvatskog barjaka.

received_168599864065823

Prijatelji,
Javljam da sam u večernjim satima pušten odlukom Županijskog suda u Zagrebu. MUP RH i Državno odvjetništvo RH tražilo je mjesec dana istražnog zatvora.
Na Županijski sud u Zagrebu doveden sam vezan lisicama , kao kriminalac po nalogu neokrunjenog kralja Milorada Pupavca.
Sudac istrage na Županijskom sudu odbio je zahtjev MUP RH i Državnog odvjetništva RH i pustio me na slobodu .
Ovom prilikom javno se zahvaljujem sudcu istrage, odvjetniku Mate Knezoviću i Katarini Tonković Pigaz na mojoj obrani u postupku.
Ovom prilikom upozoravam i Andreja Plenkovića, Mladena Bajića, Milorada Pupavca, MUP RH i Državno odvjetništvo da prekinu progon političkih neistomišljenika , da shvate da je danas demokracija , a ne totalitarni sistem u kojem svoje političke protivnike progonite kao u doba komunizma i zločinca Tita.
Dragi prijatelji, nastavljamo borbu za Hrvatsku i krenimo svi na prosvjed u Vukovar 13. 10. 2018. godine. Tko želi s nama u Vukovar neka mi se javi. Autobus kreće sa Mažuranićevog trga u Zagrebu u 08, 30 sati.
ZA DOM SPREMNI !
Dražen Keleminec- izvor fb 

Pazite da kod paljenja roštilja ne uzmete Novosti jer je to kazneno djelo i pazite kuda bacate limune jer ako bacite u smjeru nekog Srbina, to je napad na srpsku manjinu.

HOP