Tolika uzbuna oko penis-slikara, a antifa Labrović godinama mokri po Zagrebu i to spada u umjetnost?!

0
11439

Imam dojam da je sav novac kojim raspolaže vlada naše (inače izuzetno bogate) države uložen u krivotvorenje povijesti (od one najstarije do najnovije), u krivotvorenje i iskrivljavanje činjenica, događaja, identiteta, kao i kompletne naše uloge i mjesta u svijetu i to tako temeljito, kompletno i u tako monstruzno velikom obimu, da se ni nekadašnja sovjetska Rusija ili komunistička Kina ne bi mogle mjeriti s tim zahvatom koji se za naš novac provodi nad svima nama, svakodnevno, svake sekunde i na sve moguće načine.

Taj gordijski čvor više nije moguće otpetljati, nego samo prerezati, odsjeći. Već i svaka šuša kuži da ama baš ništa ne štima, al vojska uhljeba i podobnika i dalje marljivo krivotvori i iskrivljuje sve živo… Klinci na ulici, gospođe u tramvaju, vremešni dečki na cugi, umirovljenici, a već i malo pametnije bebe (da ne govorim i ptice na grani) naglas raspravljaju i znaju da nas se vara i zasipa lažima bjesomučno svaki trenutak našega budnoga života. Baš svi se osjećaju razočaranima i prevarenima, a ovi na vlasti i dalje palamude kao da su bogom dani. Stvarno smo dokazali svoju strpljivost, trpeljivu i pomirljivu narav – postavlja se samo pitanje: koga mi to ustvari tako silno želimo uvjeriti da nismo agresori, koljači, ustaše, neradnici i nesposobnjakovići?

Osjećam se pomalo kao u ludnici zatvorenog tipa. A politička vrhuška i dalje trpa u prepune svoje džepove, dok se narod i dalje iseljava ili životari na rubu gladi… pa dokle mislimo tako?! Koliko mirnih i kuturnih prosvjeda treba proći da skužimo kako nikome ne treba činjenice dokazivati i da se mirnim i kulturnim prosvjedovanjem ustvari ništa ne postiže? Šačica debila s poslušnom vojskom podobnika nas maltretira kao zadnju stoku, a mi mirno i kulturno glumimo “klub mrtvih pjesnika” na prosvjedima… Vidim da se jedini Keleminec iskreno uzrujava i diže glas na svojim presicama i prosvjedima, ostali samo skrušeno šute.

labrović pišilabrović1

Stvar s onim skandalom na Novoj tv nije uopće skandal niti novotarija. Pa i Labrović je zapišao hrvatski grb i sve to je prošlo kao “performans”. Da ne govorim da su se i mnogi drugi jadnici paradirajući s vlastitim golim spolovilima potvrđivali na takav način u društvu. Problem nije samo Nove tv, problem je to sasvim bolesnog i izopačenog društva. I ne treba djecu koja su u toj emisiji kao publika bila prisutna koristiti kao razlog ‘da se to ne smije’, jer ovaj incident na televiziji jasno pokazuje do koje je mjere naše društvo otišlo u tu istu stvar kojom taj nabildani bolesnik lamata.

penis

 

Ukoliko se u društvu diskutira o tome jel to bolesno i neprimjereno ili nije – to isto društvo je prešlo svaku granicu normalnosti. U tom svjetlu, potpuno je nebitno što neko tv vijeće o tome misli. Ne treba nikakvo vijeće, svatko od nas i sam zna koliko je to sve jadno, bolesno i izopačeno.

Ingrid Runtić

HOP