Pupi se nije usudio doći na dan općine Gvozd, poslao je osuđ. narko-dilera Miloševića

0
7010

Kradeze bez svemogućeg župana Žinića je bio na proslavi dana općine Gvozd, ispred SDSS-a nije bilo glavne face, Milokrada Pupovca, koji je preživio teški atentat gavunima i kriškom limuna, a nije bilo nit ex teroriste i novopečenog osuđenog krimosa Branka Jovičića, donačelnika općine. Ovo je znakovito, kao što je znakovito da nije bilo niti šefa općine Vojnić na proslavi, kradezeovca Andrića, kojeg su dobro nasapunali iz karlovačkog kradezea, nakon što su objavljeni naši tekstovi o njegovoj uguzivačkoj politici prema Pupijevom SDSS-u i ekstremistima u selu. 

Načelnik općine Gvozd Milan Vrga još uvijek ne zna čiji je on načelnik jer malo lupeta da je načelnik općine Vrginmost, a malo se sjeća da je načelnik općine Gvozd.

vrga

Pupovac je uspio posjetiti tzv. dječji logor u Sisku iz 2. svjetskog rata gdje je opet iznosio neprovjerene činjenice o broju stradalih i načinu strdanja taj dan , ali u Vrginmost nije prismrdio . U njegovoj pratnji bio je nekadašnji srpski niški specijalc a danas nekakvi pop u srpsko-četničkoj crkvi Čulibrk.

čulibrk

Pupovac je očito bio potresen dolaskom Dražena Keleminca pod njegov prozor neki dan i nabrajanjima njegovih političkih i kriminalnih djela, dok je sjedio zajedno sa glavnim pjevačem četničkih narikača porfilijem Perićem, narko dilerom Miloševićem u uredu, pa se pobojao da ga u Vrginmostu čeka neko novo iznenađenje…

cetnici

Skontala je i četničija u Vrginmostu da nešto gadno ne štima, osuđenom krimosu i teroristi Jovičiću kradeze je našao radno mjesto u državnoj šumariji, veliki Srbin Pupovac dobio stan od naše vojske, pa se čovjek pita, makar bio i pijani četnik iz Vrginmosta ko tu njih i za što mulja.

Ako dodamo da u općini Gvozd više nije na policijskoj vlasti pijani načelnik Hrvatin, dobar drugar druga Pupovca, a njegovi policajci progonitelji branitelja su u nemilosti sudskih vlasti, e onda je jasno tko tu koga i zašto.

Policajci , oni prijašnji žmirili su na enormnu krađu drva i sječu šuma, neki su dobivali na taj način drva za ogrjev, neki su štitili pljačkaše, a neki su štitili krivolov lokalnih četnika, koji bi svoj lov odvozili u restorane u Zagreb ili političkim i špijunskim glavešinama naše zemlje koje inače nazivaju ustašama…pa tako je lokalni četnik Pero Miličević služio hrvatskim vlastima i krkao jelene i svinje za hrvatske političke prasce…otkuda mu puška drugovi milicajci?

Ali zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju, pa tako i one četničko kradezeovske. Narod se dijeli na Hrvate i Srbe u općini ,kako bi ove dve bande lakše pokrale i osiromašile narod. Srbi iz Slavskog polja urliču o Krajini, a njihovi političari trguju i žive dobro od Hrvata…

pupimir

Jedina stvar koja se promijenila bar ovih dana, u selu srpskih luđaka, koji su zapravo samo zlaji vlahi, policija i tzv. tajne službe obilaze i štite jedinog pravog srpskog pravoslavca Dragića, Srbina koje mu su ovi vlahi što glume četnike već odavno dojadili…kada će i ostalima, ne zna se…

Boji se Pupi i njegova kradeze braća da mu se u Gvozd ne ponovi prosvjed kao u Vukovaru, a Banovina skriva mnoga grobišta Hrvata koja se zataškavaju.

 

 

HOP