Otkrivamo srpsku knjigu koja povezuje srpske zločince sa Banovine i današnje veze Pupovca sa Beogradom

0
6115

Hrvatska se pretvorila u koruptivni lanac kojim upravlja Milorad Pupovac. U to više nema nikakve sumnje. Nekadašnji suradnik Milorada Pupovca i njegov zamjenik Nenad Vlahović vrlo jasno je ukazao koje snage stoje iza Pupovca, srpski ekstremisti. Oni koji su u ratu pucali u nas. 

Današnji mediji, oni najskuplji, brane Pupovca preko svoje novinarske žgadije. Policija i pravosuđe preko svoje žgadije štite kriminal oko Pupovca, a tajne službe aljkavo rade svoj posao sa mnogo propusta i prodavanje informacija Beogradu.

Svjedok ubojstava logoraša iz Vojnića otkrio je grobnice ubijenih logoraša, umjesto uhićenja zločinaca naše su tajne službe i policija o svemu informirale zainteresirane u Beogradu. Od tada ta osoba ima pakao od života. Osoba koja je otkrila masovnu grobnicu iz 2. svjetskog rata u kojoj su žene, djeca, starci i hrvatski vojnici poklani i nikada nije otkopana grobnica u blizini Vrginmosta, stalna je meta četničkog pokreta. I njemu je ugrožen život zbog tih informacija.

 

Srpski ekstremisti iz Srbije po cijele dane prijete njegovoj porodici. Od naše države nema zaštite. Kako posjedujemo jedini u zemlji potpunu dokumentaciju ratnih zločina sa Banovine sa točnim izjavama svjedoka sa srpske strane, jasno je zašto je Vučić napadao baš naš portal, njegov vjerni pas Linta isto je napadao isključivo nas, a na nižim medijskim nivoima to radi medijska šuga Stevo Novaković koji je sa svojim bratom snimao četničke propagande filmove koji su lažirali situaciji u monstruoznoj tvorevini SAO Krajini za vrijeme rata. 

Nedavno je ovaj ratni zločinac i prikrivatelj zločina Toše Pajića, Đure Škaljca i ostalih srpskih gadova gostovao u emisiji ‘Sila i pravda’ izvjesnog V. Pejnovića u kojoj je napadao naš portal i nazivao urednika budalom. Nije naveo ime portala, jer se bojao kao i taj Pejnović da će Srbi preko imena portala doći do informacija koji su to ratni profiteri kraj njih toliko se obogatili.

U toj emisiji lažljivac Novaković kleo se u svoju partizanštinu, te da smo mi naravno budale jer tvrdimo da je četnik. Inače magistar Mile Dakić koji je bio među tom bagrom za vrijeme domovinskog rata jasno je rekao da ova ološ Novaković potiče iz četničke obitelji koja je radila  strašna zvjerstva u 2. svjetskom ratu. Ako netko zna bolje od nas to je svakako Mile Dakić koji je to opisao u svojoj knjizi “Ratni dnevnik.” Dakić u toj knjizi govori iste činjenice kao i naš portal na osnovu činjenica i dokumenata kako su Tošo Pajić i Đuro Škaljac ratni profiteri i zločinci. 

Novaković je brže bolje u svojoj gebelsovskoj emisiji opravdavao zločince kao što danas Pejnović opravdava njega…

Zanimljivo da su Dakićevu knjigu financirali borci krajine, njega nazivali herojem i velikim čovjekom, pa kada je isti taj Mile Dakić napisao istinu o toj ološi, od tada mu prijete smrću i proglašen je budalom, baš od tog ološa Novakovića.

sdp četnikčetnička omladina1

 

Sa zločincem Škaljcem  danas otvoreno druguju Stanko Čića, Pero Miličević, Vlado Gabrić, Pavo Dugošija, Branko Jovičić i načelnik općine Gvozd Milan Vrga. Ne treba govoriti da su to manje više pajdaši Milorada Pupovca. Oni vladaju općinom Gvozd. Odlaze u Beograd u smislu kulturnih radnika, a zapravo dobivaju smjernice pobjeglih traktorista i lopova sa Banovine, okupljenih u vladu krajine preko ureda Biroa Krajine.

Stanko Čića i Pavo Dugošija glume pjevače ojkača, koje je čak promovirao i Zoran Jovanović zvani Šprajc u svojoj emisiji.

Pokušali su ojkati u Petrinji, ali zahvaljujući srčanosti heroja Banovine Ive Vranića nisu uspjeli.

festival_ojkaceFB_IMG_1538934340931

Ako ovim nekadašnjim srpskim terorističkim banditima dodamo Stanimirovića i Čurčića u Vukovaru, srpske svećenike Malobabića i Čulibrka ( oba su bili srpski teroristi) i natpise u srpskim Novostima, više je nego jasno da u Hrvatskoj nije ekstremist D. Keleminec, već Milorad Pupovac. Takvu osobu štiti naša policija, naše pravosuđe i naša politika. U prijevodu Pupovac je napravio veliku krajinu koju mi zovemo Hrvatska.

novost

novosti1NOVOSTI

Hrvatskog policajca Kajkića naše tajne službe i policija pretresaju kao zločinca jer je istraživao zločine na Ovčari? D. Keleminca zatvaraju jer pali srpske Novosti? Zbog čega bi mi plaćali miliciju krajine i sudstvo krajine? Zbog čega ne istražuju tko je i zašto drugu grobnicu sa Ovčare premjestio na drugu lokaciju i zašto?

Pravnik N. Vlahović tvrdi da je Pupovac napravio silne malverzacije. Za to se ne pokreću postupci, a naša vlada daje preko deset milijuna ekstremistu Pupovcu da ovaj blati državu po svijetu, a za Srbe nije ništa učinio. Koliko je dobar za Srbe najbolje se vidi u njegovom rodnom selu, nemaju osnovnu infrastrukturu…. Do kada ćemo iz Hrvatske raditi banditsku tvorevinu?

Igor Drenjančević

HOP