Policija ometala novinare na tiskovnoj dok je Keleminec govorio o zločinima sa Ovačare!

0
3772

Na posljednjoj tiskovnoj konferenciji D. Keleminca policija je dozvolila pupovčevom provokatoru da urla za vrijeme govora D. Keleminca; ” kako se zagrepčani ne boje Keleminca”. Vjerojatno zagrepčani vole Pupovca, to je trebalo biti poruka…nakon što nije uspio prekid tiskovne konferencije putem provokatora, policija u trenutku kada D. Keleminec počinje govoriti o premještanju grobnica na Ovčari i uloge naše vlasti u svemu tome krenula je sa provjerom novinarskih akreditacija.

To se niti na jednoj tiskovnoj konferenciji nikada nije dogodilo do sada. Ako su to htjeli provjeriti, to je logično da učine na početku tiskovne.- objasnio nam je D. Keleminec.

Iz svega se da zaključiti da  je policija na taj način svjesno ometala govor D. Keleminca koji se najviše ticao baš nje same i slučaja Kajkić, kako bi što manje detalja izašlo u svezi toga slučaja. Na kraju je policija zajedno sa pravosuđem krenula u pritvaranje Keleminca istog dana jer je Keleminec zapalio huškačke tekstove (!), i koji je javno govorio o kriminalu Pupovca i vezama Pupovca i državnog odvjetništva pod palicom Mladena Bajića.

HOP