Srpski terorist pred policajcem u Petrinji pozivao na pobunu i zločine protiv Hrvata

0
11088

Branitelji Banovine pokreću novi prosvjed poslije onog Vukovarskog prosvjeda, jer na Banovini su za vrijeme srpske strahovlade poubijani mnogi i sama Banovina stradala više od bilo kojeg kraja. Mnogi srspki smradovi koji su radili zločine po Banovini danas mirno šetaju našom zemljom.

598 osoba ubijeno je samo u jednom malom gradiću Petrinji. Ljudi su streljani ispred gavrilovićevog turističkog kompleksa bez ikakvog suda, po cijelom gradu su divljali srpski zločinci, silovali, vadili oči, klali, ubijali djecu. Streljali su ljude kod bolnice, groblja, kod vikendice Dragana Čičića. Taj Čičić nakon rata preko Milana Stojanovića i Marine Lovrić (SDP) dobija kredit 32 milijuna kuna (HABOR) i strojeve za rad, da bi s novcima pobjegao u Srbiju i odvezao sve strojeve u Srbiju!

U Petrnji je 1991. godine ubijeno među ostalima i troje djece  Alen (9) i Tamara (13) Kozbašić i Josipa Kožić (15).

Ovih dana javio se srpski terorista Nikola Fićur u Petrinji, čovjek koji je ratovao protiv Petrinjaca devedesetih i pred policajcima i braniteljima jasno i glasno rekao da bi to radio i danas što je radio u ratu, te da podržava Srbe iz toga vremena. O tome nije pisala niti jedna medijska kuća, ali svi se bave limunom i Pupovcem na Dolcu.

Čovjek otvoreno poziva na mržnju i klanja u Hrvatskoj bez nekakvih značajnih posljedica, ali policija privodi D. Keleminca jer je zapalio teroristički list Novosti? Nije li situacija u Hrvatskoj ista kao i devedesetih?

HOP