‘New York Times’ skup u Vukovaru nazvao nacionalističkim, Austrijanci ga ignoriraju

0
2620

Naši susjedi Austrijanci niti jednom riječju u svojim medijima nisu spomenuli prosvjed više desetaka tisuća Hrvata u Vukovaru, a zadnja vijest koja se može naći u internetskom izdanju Der Standarda o susjednoj Hrvatskoj je ona o “najvećem fašističkom skupu u Europi”, kako oni nazivaju komemoraciju u Bleiburgu, članak od 24. travnja 2018. inače sam uspjela pronaći samo jedan članak New York Timesa o vukovarskom prosvjedu koji je naslovljen ovako: Thousands of Right-Wing Nationalsts protest in Croatia (Tisuće desno orijentiranih nacionalista protestiraju u Hrvatskoj). Naša diplomacija i dopisnici u inozemstvu očito pogoduju Pupovcu i minoriziraju značaj prosvjeda koji je prije dva dana održan u Vukovaru. Hrvati koji obilježavaju stradanja hrvatskog naroda u Bleiburgu i traže procesuiranje već 27 godina neprocesuiranih zločina koji su počinjeni u Vukovaru, se u svijetu predstavljaju kao okupljanja nacionalista ili pak ultradesničara.

Znamo kome imamo zahvaliti ovu totalno iskrivljenu sliku hrvatskog naroda u svijetu: izdajničkoj hrvatskoj vladi i njihovoj propagandi koja nas u svijetu želi ocrniti kao “fašiste”. Objektivna slika političkog stanja Hrvatske se ne prenosi u svijetu, jednako kao što se nije prenosila niti ona iz bivše Jugoslavije za vrijeme početaka obrambenog Domovinskog rata.

received_287219882125386

Vodeći portal SAD-a vrlo bezobrazno je pisao o skupu u Vukovaru pod utjecajem naše ljevice koja drži medije, nazivajući ga skupom nacionalista. Zanimljivo da nije spomenuo kako su srpska osvajanja uništila 43 milijarde naše imovine i ljudskih života.

Zbog toga posebno iritiraju zlonamjerni komentari neznalica na desnici koji bjesne kada se objavljuju komentari ikona ljevice u desničarskim glasilima, “jer tko još njima vjeruje”. To je manje bitno, bitno je da takve vijesti odlaze u svijet i Jutarnji, Večernji, Index, 24 sata dominiraju u takvim vijestima. Upravo te osobe  sa tih portala ugošćuje HRT i daje im ponovo na važnosti. Od Zorana Pusića do Puhovskog, a vijesti formiraju djeca oficira JNA, uglavnom srpske nacionalnosti, kao što su u mnogim novinama u EU isto Srbi dopisnici za Balkan ili Hrvatsku.

I naše medije većinom kontroliraju zajedničkim snagama Srbi i Austrijanci.

received_257033448330007

Kako danas izgleda politika u EU općenito?

Hrvatska srlja u novu katastrofu!
Potpisom MIGRANTSKOG PAKTA u prosincu, migrante više nećemo smjeti zaustavljati na granici! Globalni sporazum o migracijama, pod službenim imenom Global Compact, trebao bi biti potpisan u prosincu u Maroku

“Francuski jezik ne pripada Francuzima ni Francuskoj. Francuski jezik izvorno potječe iz Konga”
~ Macron, francuski predsjednik

http://www.lefigaro.fr/langue-francaise/francophonie/2018/10/11/37006-20181011ARTFIG00140-pour-emmanuel-macron-le-francais-s-est-emancipe-de-son-lien-avec-la-nation-francaise.php?redirect_premium

“Skupina afričkih migranata nožem napala vozača vlaka i putnike u blizini Berlina za vrijeme vožnje kod mjesta

Four African migrants attack German train driver and several passengers over a cigarette

U vlaku, četvorica Afrikanaca, Etiopljanin i trojica Somalaca, ušli su u raspravu s drugim putnicima. Čovjek iz skupine migranata navodno je iznenada udario vrat Nijemca koji se žalio na upaljenu cigaretu migranta.

Kad su drugi svjedoci pokušali intervenirati, još je jedan berlinski muškarac je ozlijeđen. 24-godišnjakinja je morala biti primljena u bolnicu sa slomljenim nosom i drugim ozljedama lica.

“U subotu je u austrijskom Vorarlberg za vrijeme vožnje vlakom, afganistanski azilant nožem nasumično napadao ljude.

https://www.vol.at/messer-attacke-in-oebb-zug-in-vorarlberg/5959878

Šefica njemačke pro-migrantske i pedofilske stranke “Zeleni”, Katarina Schulze, a koji su  u Bavarskoj dobili povijesno visoki broj glasova, izjavila je da su bijeli starci opasnost za budućnost?

https://voiceofeurope.com/2018/10/leftist-german-politician-says-old-white-men-threaten-the-future-and-could-destroy-europe/#.W8NN9YZZTQI.twitter

“Zato što nisam u pozitivnom  raspoloženju prema starim razmišljanjima, onih starih bijelih ljudi, jer se ne mogu nositi s raznolikostima, odnosno ne želim se kockati dalje sa našom budućnosti. I ja također nisam u raspoloženju, da nacionalistički mentalni mislioci uništavaju našu Europu.

I vjerujem da sada konačno trebamo ustanak pristojnih i moralnih. Moramo pokazati da smo više moralni i da nismo u raspoloženju za politike CDU / CSU i SPD. Naša zemlja je sposobna više. -tako zbori nakon silnih divljanja migranata.

Kako se u takvom ludilu izboriti za svoju zemlju, kada je očito da se gura plan uništenja kršćanske EU?

Ingrid Runtić

HOP