General Sačić oprao ‘đeneralski zbor’ jer ‘ne znaju’ da je on general!

0
9309

Umirovljeni general bojnik Željko Sačić koji je dao neopozivu ostavku u Hrvatskom generalskom zboru na mjestu u Upravnom odboru, a čemu su prethodila neslaganja sa odlukom predsjednika HGZ-a Pavla Miljavca, koji je nakon sastanka s premijerom Andrejem Plenkovićem rekao da HGZ neće ići na prosvjed u Vukovar, već je duže vrijeme u središtu pažnje brojnih medija zbog svog otvorenog istupa i neslaganja sa brojnim, njemu nepojmljivih odluka, izjava, komentara koji su kako kaže, upereni protiv njega i dostojanstva hrvatski branitelja.

General bojnik Željko Sačić oštro je preko društvene mreže Facebook prozvao pojedine novinare, poručio generalu Miljavcu da za njega on više nije general te upitao razno razne zlonamjerne dušebrižnike gdje im je poštovanje prema njemu kao hrvatskom branitelju, ratniku, časnom čovjeku i časniku Policije i HVa ?

GENERALSKI ZBOR: ‘Ne žalimo za Sačićem, ionako nema čin generala!’

Zbog mnoštva reakcija, upita, solidariziranja, moram ovo napisati:

Novinari Matkoviću i Markoviću  (maxportal)….sramite se, plaćenici, mogli bi i vi zbog ovih laži, kleveta, manipulacija, pred nadležno sudsko vijeće, za koga odradujete, neuspjesno?!

Jedino su vam moje ratne fotografije i moja faktografija u ovom pamfletu autentične !!
Zlotvori, prvo ja se nikad i nigdje ni nisam predstavljao ” imenovanim generalom HV”, već, na temelju vjerodostojnih službenih odluka MORH-a,” umirovljenim general bojnikom HV-a,” što je za poluinteligentne, zlobne budale, poput vas i vašeg, očajnog, zavidnog, ljubomornog i klevetničkog ” ekspertnog tima”, potpuna nepoznanica, ta bitna razlika u javnom predstavljanju…

Takoder, kažete da je u Mupu RH, takvih “na stotine”, pet, laži, samo je bio jedan jedini “načelnik Sektora Specijalne policije i ratni nacelnik Stožera Specijalne policije Mupa RH”…moja malenkost, kako god i koliko god se vi trudili danas to omalovažiti i marginalizirati..

Zanimljivo, ne smeta vam što se Marko Lukić predstavlja u javnosti kao general bojnik!!??

U Hrvatski generalski zbor sam se upisao, legalno, u skladu sa Statutom, na poziv svojih ratnih suboraca, generala, brigadira, pukovnika, koji su me tajnim glasovanjem, velikom većinom, na Skupštini izabrali u Upravni odbor HGZ-a!!!

S obzirom da sam siguran kako vam “ekspertni” tim čini Mesićev potrčko, nosač kišobrana, stolaca, balonera..i tko zna čega još, koji je to isto radio i predsjedniku Tuđmanu, pravi primjerak “salonskog dangube”, prevrtljivca, ne čudi me njegova mržnja i zloba prema meni, očito potaknuta od samog Miljavca, aktualnog predsjednika HGZ-, kojeg nakon ovog, nečasnog, klevetničkog pamfleta, neću nazvati generalom!

Sramite se kad ste tako nisko pali, gdje vam je poštovanje prema meni,kao hrvatskom branitelju, ratniku, časnom čovjeku i časniku Policije i HVa.??

Pitajte admirala Domazeta što on misli o mojem umirovljenju u činu general bojnika i o razlozima odlaska iz HGZ!

Na kraju, i drugom sudskom presudom (iz veljače ove godine) presuđeno je da sam časno umirovljen u činu general bojnika HV-a, te da se nikad nisam nigdje lažno predstavljao!!

A trabantima koji vam sufliraju ove utužive gluposti, poručujem, nikad nećete steći istinsko poštovanje vojnika, policajca, ratnog suborca, jer s njima niste ni sata, dana, tjedna ni godine dijelili sudbinu, strahove, tragedije, odgovornost kao ni slavu ratne pobjede!

Dakle, ovo je nemušt, glup i neodrživ, neuspješan napad, pod Miljavčevom nalogu, na moju čast i ugled, a sve zbog njegova raskrinkavanja, povodom vukovarskog prosvjeda !! Nisko i nečasno!

Hrvatski branitelj, ratnik, umirovljen u činu general bojnik ,mr .sc. Zeljko Sacic,dipl. iur

HOP