Preminuo: Srpski ratni zločinac i kum od Arkana bio je predsjednik ‘WAKO’svjetske kickboxing organizacije!

0
8193

Borislav Pelević, srbijanski je političar, doktor znanosti i samostalni zastupnik u srbijanskoj skupštini. Predsjednik je stranke Sabor srpskog jedinstva. Bio je dragovoljac i jedan od zapovjednika Srpske dobrovoljačke garde.

prelićarkan

Ipak skandal nad skandalima je svakako da je ova ološ bila šef WAKO (World Association of Kickboxing Organizations) vjerovali ili ne. Pelević je kum od Arkana. Zajedno su  dva zlotvora haračila za vrijeme rata, a poslije je ovaj zločinac bio glavna faca Kickboxinga. Umro je u Beogradu i cijela organizacija mu se klanja.  Treba li reći da su arkanovci bili poznati ratni profiteri i pljačkaši?Da li se dio novca slio u ovu organizaciju?

Zanimljivo da je ovaj skandal prijavio još 2013. naš časnik iz Slavonskog Broda i umjesto nagrade, bio je uklonjen iz vojske jer su mu bili nadređeni oficiri JNA Jurković i Jurić. Da dobro ste pročitali. O svemu je pisao i Jutarnji list. To je posebno razbjesnilo JNA kadar u našoj vojsci.

– Nažalost, bio je predsjednik WAKO svjetske kickboxing organizacije,a tamo ga je postavio Enio Falsoni, mafijaš i bliski Arkanov prijatelj. Falsoni  je direktor te federacije a Arkana je obožavao, poklonio mu je nekoliko stranica u Enciklopediji svjetskog kickboxinga. -ispričao nam je naš izvor.

Pa sad ti budi pametan…

HOP