Kolinda sa ružom i svijećom na grobu Račana, Taritaš na klopi sa El Bandijem, Opančić i HDZ-eov Superhik na ručku….

0
8016

Kolinda na Mirogoju nije zaboravila ni grob Ivice Račana, stavila je bijelu ružu, svijeću, zastala i glavom se poklonila. Pred grobom većine ostalih, naprimjer Marka Veselice se i prekrižila. Pitao sam je obilazi li zaslužne:
“Uvijek ovako za Svisvete prolazim grobljem i ostavljam dosta ruža, ljudima koji su obilježili hrvatsku povijest. Ima ih mnogo.”-piše I. Hrstić

drek taritaš

banditosi

Jedna priča za javnost, druga priča za stolom.

vukšić

“Vrijeme je da se Milanku Opačić ‘outsourca’ iz vrha stranke jer je došla ravno s faksa u vrh stranke i Sabor i nije radila nikad ništa konkretno u realnom sektoru. Osim seksa s glavešinama.”  -poruka koju je na svom Facebook profilu u ponedjeljak objavio SDP-ovac Marko Melčić, inače direktor Zagrebačke čistoće.

alan-ford-citati-baner-640x330

Živozidaš Bunjac dao ostavku na mjesto u Saboru, pa ju povukao… šteta jer bi Živi shit bio prava obiteljska stranka, muž i žena u Saboru i zajednički frend Pero krivotvoritelj.

palfi i pernar palfi-ivan-pernar-na-brodu-640x360

Aco Stanković promovirao  je u svojoj negledljivoj lažovki urbanog desničara Acu Musića, lika koji je 2008 . godine isticao  napadima na  udrugu koja je htjela promijeniti ime Trga zločinca Tita!

musić

bund

Sve u svemu komunjarska posla…

 

HOP