Branitelji poručili desničarskim medijima: Kradezeovac Žinić nije niti dobar niti cijenjen kao Penava!

0
5653

Nakon licemjernog govora župana Sisačko-moslavačkog Ive Žinića u Baćinu digli su se branitelji, te traže pomoć našeg portala u svezi objave činjenica o tome čovjeku. Žinić je pred drugom najvećom grobnicom u Hrvatskoj napao institucije u svezi neprocesuiranja zločinaca iz rata. Koliko je to bilo jadno slušati  u Baćinu od čovjeka koji ničime nije pomogao da se medijski problem Baćina riješi godinama najbolje znaju obitelji žrtava. Pod pritiskom vukovarskog prosvjeda Žinić je postao naknadno jako pametan političar…Sada čitamo u desnim medijima i u desničarskim tv emisijama  kako je Žinić novi Penava! On se stavlja na čelo kolone koja je nezadovoljna radom pravosuđa! To je laž! On spada u kradeze zbog kojeg je ovakvo stanje!

Što će političari na vlasti voditi prosvjede protiv vlasti i institucija?

-Župana Sisačko-moslavačkog Ivu  Žinića poznam još iz APN-a. Tada je radio u toj lopovskoj agenciji za otkup srpskih kuća. Da li je ikada pokrenuo ijedno pitanje o tome lopovluku? Iako nije bio nadležan za općinu Gvozd, ali svakako nije bilo niti bolje u njegovoj nadležosti , dati ću vam svoj primjer; moj rođak kupuje kuću na Viškovu kraj Rijeke za 105 000 DM , koliko je plaćena preko APN-a zapuštena srpska kuća istih gabarita Srbinu u općini Gvozd. Po mojoj slobodnoj procjeni nije vrijedila niti 40 000 DM. Što mislite da za takve stvari današnji župan nije znao? – tako je o županu svjedočio jedan doseljeni Hrvat iz BiH.

Za vrijeme dolaska Aleksandra Vučića u Vrginmost načelnik općine  Gvozd M. Vrga je provalio je kako imaju odlične odnose sa kradezeom i Ivom Žinićem. Da je to tako govori činjenica kako je baš SDSS u kojem se okuplja veliki broj srpskih ekstremista glavni osigurač za većinu u skupštini pod patronatom kradezea.

Nekadašnji načelnik općine Gvozd Branko Jovičić i nekadašnji terorist nakon što je osuđen za kriminal u općini dobiva posao u državnoj šumariji. Tko je osigurao većinu u županiji Žiniću? Upravo on. Tko trese šumarijom? Kradeze. Nije li sramotno da osuđenom lopovu i nekadašnjem teroristi kradeze osigurava posao u šumariji?

Možemo li takvog lika kao što je Žinić ičime usporediti sa gradonačelnikom Vukovara Penavom? Možda činjenicom da su u kradezeu? I s čim još?…

Branitelji su najavili sličan prosvjed na Banovini kao što je bio u Vukovaru, jer se zločinci iz rata slobodno šeću po Banovini, a abolirani četnici su u vlasti! Po čemu bi Žinić trebao voditi taj prosvjed? Što je on napravio za branitelje?

Ured braniteljima je oduzeo baš Žinić, izbacio je vukovarskog branitelja Željka Soldu iz ureda i ured dao srpskom teroristi Bori Rkmanu- osvjedočenom četniku.

Medijska kampanja neće proći! Žinić se u mnogočemu slizao sa tom srpskom aboliranom ekipom, a svoga sina preko lista kradezea postavio za dogradonačelnika Gline!- pojasnili su nam branitelji.

HOP