Banditić ugostio srpskog krimosa koji tvrdi da Beethoven i Chopin mu nisu uspjeli ništa otpjevati jer je bio mali kad su oni svirali!

0
7966

Milan Bandić ugostio je Arkanovog financijera i osobu koja je svojevremeno izjavila : “Gotovini i Markaču mesto je u zatvoru, a ne na svečanosti proslave Oluje, gde će biti odlikovani za počinjeni ratni zločin. Haški tribunal treba da se stidi, jer je sudio samo Srbima,a ne po pravu i pravdi. Kolinda Grabar Kitarović je Tuđmanov naslednik u rukavicama”, kazao je D. Marković  Palmate dodao kako “Hrvati slave Oluju tijekom koje su ubijali nemoćne, stare, žene, djecu, koji su u kolonama bježali od ustaša u Srbiju.”

Milanće je provalio kako želi da nam bude kao u Jugi.

juga

jugo funkcioneri

Opštenarodni Bandić  primio je u ured idiota koji tvrdi “da od svih pevača narodne i zabavne muzike, jedino Beethoven i Chopin mu nisu uspeli ništa otpevati i odsvirati, jer je Palma bio mali… Inače Beethoven i njegov stariji brat Chopin potiču iz slavne muzičke porodice Mokranjac… Beethoven Mokranjac i Chopin Mokranjac… To su dva čuvena harmonikaša, poreklom iz Sisevca ( kod Ćuprije ) koja su pevala i svirala u tercama kako narodnjake, tako i zabavnjake… Iza sebe su ostavili brojna dela, kao što su perverzni harmonikaski kvintet – “Mala noćna motika” u G-duru, i poznati harmonikaški komad “Za Elviru” u a-mollu… Treba spomenuti i zbirku preludija i fuga poznatu pod nazivom “Dobro temperovana šargija” sa 12 durskih i 12 mollskih tonaliteta… Smrt ih je, nazalost, rano zadesila, kada je Palma bio još mali… Poginuli su iznenada 1964. godine u teškoj nesreći, kada su obojica pali sa skele, prilikom postavljanja stiropora… Iako nisu više među nama, ostaće većno upamćeni među ljubiteljima dobre, kvalitetne muzike”…

bandit

Zemljo otvori se.

HOP

Pročitajte više