Oreškovićki su branitelji metastaza, a Pupovac i četnici zdravi dio društva!

0
13236

Atmosfera koju je  predsjednica stvorila je bojanje države u crno”- tvrdi Dalija Orešković o predsjednici. Time poput zadnjeg srpskog ekstremiste označava predsjednicu kao proustaški orijentiranu.

Pokvarena Dalija je jedan klasični politički jadnik koji nakon neviđene pljačke komunista za sve krivi ustaše. 

Po čemu je predsjednica proustaški nastrojena? Nosi cvijeće na grob izdajnika i ljudske nule Ivice Račana. Tijekom posjeta Vučića ispala je teška jadnica koja oprašta zločinačku prošlost Vučiću, nije se suprostavila Istanbulskoj konvenciji, u Jasenovcu je trkeljala gluposti pred židovskim predstavnikom ne znajući povijesne činjenice  i nakon svega ispala proustaški nastrojena. Kada jedna takva osoba je za Daliju proustaški nastrojena to znači da je Oreškovićka u rangu srpskih ekstemista.

“Ja nisam toliko zatečena, za mene je to još jedan primjer razotkrivanja lica predsjednice. Ustav kaže da se vanjska politika sukreira između Pantovčaka i Banskih dvora. Pozicija je trebala biti usuglašena u trenu kada je o tome predsjednica govorila u UN-u. Sama činjenica podilazi osjećajima i sentimenitma uske populacije građana.- Oreškovićka bi potpisala Markešku deklaraciju, a sve ostalo je nehumano prema migrantima.

Ovim se jasno vidi da je svjetska masonerija preko Dalije dobila  jednu novu sluganku svoje politike. Licemjerka se ne pita zašto izbjeglice hrle u EU, a ne u susjedne kulturološki bliske zemlje. Zašto proizvode toliko nasilje po europskim zemljama. Zašto je Francuska postala poligon islamskih ekstremista?!

Dala je Dalija intervju i za srpske  ekstremističke Novosti i time zapravo pokazala s kim se skompala. U tome pročetničkom listu ne vidi ništa sporno. Ali je predsjednica proustaški nastrojena.. Dalija je zadnja politička jadnica koja isključivo služi za otimanje glasova.

U Novostima   je izašao   intervju s Orešković, u kojem ona kao glavne probleme u Hrvatskoj vidi branitelje, Crkvu i desnicu baš kao i Pupovac, baš kao i masonerija. O Pupovcu niti slova. Ne smetaju  joj srpski teroristi u njegovoj stranci, ne smeta joj njegovo enormno bogaćenje, ali kao i on posvuda  vidi ustaše.  Time želi umanjiti komunistički lopovluk i strašan genocid partizana.

Po čemu je problem desnica u Hrvatskoj? Ne smije djelovati? To se zove demokracija?

-To su sve metastaze nekog karcinoma koji je počeo davnih dana….“- govori o braniteljima.

Ako ovome dodamo  provalu da je bijelo  prvo polje na zastavi problematično, politika Dalije Orešković je zapravo politika Milorada Pupovca.

U Gajevoj ulici svakodnevno sjede  na kavi Pupovac, Bajić i njen tast Slaven Letica.

letica

bajić

Dalija je zapravo urbani Pernar koji provodi politiku Milorada Pupovca .

pernar

Oreškovićka je i još jedan opasni globalist i poltron zapadne politike sklone novonastalom defektu svjetske politike.

Medijski ju prate mediji i novinari koji mrze ovu zemlju, kao rođak srpskog generala i zločinca Rašete.

Screenshot_20181104-085613_24sata

Kraj nje predsjednica izgleda značajno bolje i to je očito i cilj kuhara iza zavjese.

Niti predsjednica se nikada nije dotakla svetog Milokrada. To je ono što bi nas trebalo zabrinuti.

HOP