Svakom migrantu Zavod za zapošljavanje nudi 2.750 kuna!

0
12895

VIDEO – BUJICA! Čirko: Svakom migrantu Zavod za zapošljavanje nudi 2.750 kuna! Grgić: Što će biti s našim turizmom kada se spuste prema moru?!

 

Plenkovićeva Vlada svakom migrantu preko Zavoda za zapošljavanje nudi 2.750 kuna na mjesec, a imaju i mirovinsko, besplatan javni prijevoz i mnoge druge povlastice o kojima Hrvati mogu samo sanjati – otkrio je u Bujici na Z1 Frano Čirko, predsjednik organizacije Generacija obnove, uz napomenu da kada su to objavili na svojim FaceBook stranicama, iz HZZ-a su ih zatražili micanje posta!

 

Neovisni analitičar Zoran Grgić u emisiji je upozorio Dalmatince: – Migranti su u prolazu harali Slavonijom, sada rade nered po Lici i Gorskom Kotaru, na udaru je čak i Zagreb, a kada se na ljeto spuste prema moru, ozbiljno će ugroziti turističku sezonu. Jedino rješenje je vojska na granicama i – ‘mrtva straža’!

 

POTPORA PREDSJEDNICI: NE TREBA POTPISATI MARAKEŠKI SPORAZUM!

 

Grgić je podržao Kolindu Grabar – Kitarović u eskalirajućem sukobu sa Zrinjevcem i Banskim dvorima: “Pozdravljam odluku Predsjednice da ne potpiše Marakeški sporazum, ako nije dobar za Amerikance, Švicarce, Austrijance ili Mađare, zašto bi bio dobar za nas?! Dobar je jedino za Plenkovića i njegove gazde iz Bruxellesa, a gospođa Grabar – Kitarović ipak je bliža Trumpu nego Junckeru!”

Marakeški sporazum odbija potpisati sve više zemalja: osim SAD-a, Australije, Austrije i Mađarske, svoje protivljenje sporazumu iskazale su i Švicarska, Poljska, Češka, Slovačka, Slovenija i Izrael.

Na pitanje zašto Plenković toliko inzistira na sporazumu, Frano Čirko je rekao: – Dobio je zadatak od svojih gazda, kojima će se uskoro vratiti, a nama ostaviti ispražnjenu Hrvatsku, koju će onda napuniti strancima, budućim glasačima svoje partije! Svi smo vidjeli sliku na kojoj je jedan migrant nosio transparent na kojem je pisalo: “Pustite me, glasat ću za HDZ!”

 

“Mislim da je ključni krivac za ovu situaciju sa subvencijama, ali i za situaciju na granici te na području županija gdje se pljačkaju kuće naših građana, Vlada koja zazire od postavljanja vojske na granice i naravno, Andrej Plenković,“ izjavio je Frano Čirko i nastavio: “Svi znamo od kuda je došao Plenković, a to je iz Bruxellesa – i on se očito namjerava tamo i vratiti, nakon što obavi ono što mu je zadatak u Hrvatskoj. Međutim, njegova buduća karijera u Bruxellesu mogla bi biti ugrožena, ako se politika koju vodi ne bude slagala briselskom, koja je izrazito promigrantska. Zato je tako odlučno stao uz Marakeški sporazum.“

 

ČIRKO: MARAKEŠKIM SPORAZUMOM POTIČE SE NA JOŠ MASOVNIJU MIGRACIJU PREMA EUROPI!

 

Zoran Grgić se nadovezao: – Mi kao da dajemo poklone onima koji su došli terorizirati naše građane. Dobivaju besplatni boravak, imaju pravo na rad, besplatno zdravstvo, besplatno obrazovanje, moći će ostvarivati i pravo vlasništva nad nekretninama u Hrvatskoj te na kraju – na stjecanje hrvatskog državljanstva.

 

Čirko je dobro proučio Marekeški sporazum i izdvojio nekoliko zanimljivih dijelova: – Države potpisnice se slažu da će poduzeti napore za borbu protiv ksenofobije, rasizma i diskriminacije, promicati uravnoteženost pripovijesti o migracijama, naglašavajući njihov pozitivan doprinos razvoju društva u zemljama porijekla, tranzita i odredišta. Države potpisnice se slažu da će provesti akcije koje će pridonijeti potpunom poštivanju ljudskih prava, izbjeglica i migranata, bez obzira na njihov status migracije i jesu li tu legalno ili ne.Prema onome što Marakeški sporazum nudi, potrebno je promicati i jačati puteve migracija, poticati mobilnost između europskih te zemalja sjeverne, zapadne i srednje Afrike. Drugim riječima, poticati još masovniju migraciju! Također, predlaže se usvajanje lokalnih i regionalnih akcijskih planova s ciljem definiranja postupka za djelovanje u slučaju masovnog naseljavanja ljudi. Hrvatska će raditi planove za masovno naseljavanje tih ljudi!

 

Grgić  se nadovezao: ”Dobro sam proučio te migrante i uvidio da je veliki broj njih s granice Pakistana i Afganistana, a tamo su poznati “kemičari” koji se bave proizvodnjom heroina… Marakeškom deklarazijom želi se napraviti zamjena stanovništva u kojoj će normalni ljudi iseliti iz Hrvatske, a i sami vidite tko nam dolazi. Ja sam iz Slavonskog Broda i podsjetit ću vas samo na slučaj Tomislava Salopeka, koji je radio u Egiptu, na izgradnji te države i koji je otet i odrubljena mu je glava. Ministarstvo vanjskih poslova s Vesnom Pusić na čelu nije napravilo ništa niti platilo bilo koji iznos da ga se izvuče… Salopeku su odrezali glavu jer je Hrvat i kršćanin, a danas ga više nitko i ne spominje…“

 

DVA SILOVATELJA U NJEMAČKU SU DOŠLA PREKO HRVATSKE!

 

Frano Čirko je naveo dva slučaja silovanja koja su u Njemačkoj počinili migranti propušteni kroz Hrvatsku: – U Freiburgu je studentica Marija drogirana, silovana i ubijena. Njezin ubojica bio je Husein Kavari iz Afganistana, koji je imao 23 godine. Taj kriminalac prošao je i kroz Hrvatsku, gdje se prijavio kao maloljetnik od 16 godina, bez pratnje i bez dokumenata, a kasnije je utvrđeno da se ipak radi o odraslom muškarcu. Drugi slučaj je starice Kristine, koja je pomogla jednom 17-godišnjem migrantu da izađe iz nekog kanala. On ju je nakon toga udario u potiljak, strgao odjeću s nje, stavio joj ruku na usta i silovao je! Na suđenju je taj migrant dobio 20 mjeseci zatvora i zahvaljujući tome nije ga se moralo deportirati! I on je svojedobno prošao kroz Hrvatsku.

 

Čirko je pred kamerama pokazao kartu Njemačke sa točnim lokacijama svih zločina koje su od 2015. do danas počinili migranti: – U zadnje tri godine na teritoriju Njemačke migranti su počinili ukupno 53.371 kazneno djelo! Ova karta je napravljena kako bi građani imali točan uvid u sve njihove zločine. Podaci su zastrašujući! To i nas čeka, ako Hrvatska postane Hotspot…

 

ŠOKANTNA ISPOVIJEST ZAGREPČANKE TAMARE LAZIĆ: BILA JE ŽRTVA MIGRANTSKOG NAPADA!

 

Bujica je objavila šokantnu ispovijest mlade Zagrepčanke Tamare Lazić, žrtve migrantskog napada u samom središtu glavnoga grada, sredinom rujna ove godine. Novinaru Z1 televizije Tamara je izjavila: “Migranti su me opljačkali u centru Zagreba, a kada sam ih prijavila, došli su mi prijetiti pred malom djecom! U policiji su rekli da mi ne mogu pomoći – zbog politike!”

Priča mlade Zagrepčanke nije zanimala ni jednu drugu televiziju, zbog tzv. političke korektnosti.

 

”Hrvatska država kao da radi protiv vlastitih građana,“ komentirao je slučaj Zoran Grgić i nastavio: “To nije jedini događaj, ima ih još mnogo, a o njima se šuti. Vi se danas u svome domu ne smijete braniti oružjem…“

 

Nadovezao se Čirko: ”Doživio sam sličnu situaciju. Prilikom zadnjeg Adventa u Zagrebu uočio sam migranta koji je ukrao mobitel jednoj djevojci. Uhvatio sam ga i spasio djevojku od krađe, dok se on opravdavao da je mobitel pronašao na ulici…”

 

Bujica je objavila duhoviti prilog o napadu ‘King Konga’ na hrvatsku Predsjednicu, u vojarni Croatia tijekom proslave 28. rođendana ‘Tigrova’… Riječ je o novinaru N1 televizije Hrvoju Krešiću. Nasrtaj na gospođu Grabar – Kitarović, prokomentirao je Frano Čirko: – S obzirom na to s koje televizije dolazi, nije ni čudno. To je vodeća televizije tzv. jugoslavenskog regiona…

 

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE:

 

https://youtu.be/muuIwqR8F6A

HOP