Njonjo najavljuje progon Bujanca dok mu se gnjida Komšić šepuri po Hrvatskoj!

0
6729

O svađi hoće li predsjednica ići u Maroko ili ne ima svoj stav i Njonjo. Njonjo bi progonio onog nekog tko je napunio glavu predsjednici. Jer on je kriv što predsjednica malo priča jedno pa malo piše drugo…

bujanec doo

-Ono što bih ja postavio kao pitanje je tko je taj i koji su to krugovi koji generiraju te vrste prijepora i sukoba jer imaju svi zajedno zajednički nazivnik da se oko onih tema oko kojih treba postojati društveni konsenzus i politički dogovor otvaraju takve vrste rasprava i prijepora koji imaju dominantno ideološki ili svjetonazorski karakter.

pupi komšić

Dakle, netko takve sukobe namjerno generira i pokušava izazvati sukob između predsjednice i Vlade RH”, rekao je Jandroković, a prenosi Media servis.

Tko može izazivati sukobe ako ste stručne i stabilne osobe? Ili ste svi bezveznjaci?

Levičarski mediji idu i korak dalje, imenom i prezimenom prozivaju Bujanca. On je taj po njima koji puni glavu predsjednici. Njega bi razapeo Njonjo.

strumpf00

Izgledom i bradom liči na papa štrumfa, ali bedak nema njegovu mudrost. Opet ako je Bujanec s ovim napunio glavu oko nepotpisivanja ‘Markeške deklaracije’ Kolindi , napravio je dobar posao.

Screenshot_20181107-090456_Facebook

Di ima dima ima i vatre, potvrđuje i post Velimira Bujanca na svome zidu.

S druge strane usred Zagreba se pojavila gnjida bosanskih korijena zvana  Željkec Komšić.  Došao je prijetiti poput Pupovca  Hrvatima, nažederat se i pokazati koliki je jad ova država. Nema niti jednog hrabrog građanina da ga nabije s nogom u guzicu kao što je jedan Hrvat u Puli opalio Mussolinija. On je talijanskom fašisti opalio dve triske, a ovom je dovoljna i noga u guzicu.

izetbegovic_komsic_0_0_468X10000

Ova bosanska tužibaba i jučer je prijetila još jednom tužbom Hrvatskoj zbog povrede dejtonskog sporazuma. Ne laje pas zbog sela…sve bu nas tužil po uzoru na lažnog zagorca Tita.

Sretan što ga vidi bio je sigurno Pernar, on već nosi muđahedinsku bradu, a s kim se druži brada će sigurno preći u četničku.  I Stipe Burduš je sretan on mu je platio ručak da radi sranja Hrvatskoj.

Kako je srpski zločinac Aca Vasiljević ubacio tisuće svojih ljudi u muslimanski kadar ne bi čudilo da i ovaj klaun igra neku rolu u svađi sa muslimanima kao i u ratu.

Muslimani koji se sad nazivaju Bošnjaci prema opet Hrvatskom imenu očito su narod pokvarene pameti jer zabijaju preko ove gnjide nož u leđa svojim oslobodiocima. Da nisu svi kao Komšić jasno govori stav akademika Muhameda Filipovića koji smatra da ova tužibaba ne može biti predstavnik Hrvata.

On je predstavnik onih gnjida koje žele uništiti Hrvate.  To su one iste gnjide koje nam guraju desetke tisuća izbjeglica i preko Irana u Beograd prevoze sve veći broj migranata.

Komšić nije bosanac već srboslaven jer bedak ne zna da je to uvijek bila hrvatska zemlju koju su oteli Srbi i titovi koljači. Sada u dosluhu sa stranim službama ovaj smrad želi nam gurnuti genocidnost, preuveličani Jasenovac, govori o nama kao i srpsko- četnički popovi .

On je bosanska verzija Pupovca.  Po kojoj osnovi se taj gad izjašnjava kao Hrvat ni sam ne zna. On je politički srboslaven koji podržava Titovu podjelu BiH od Hrvatske i naš  je neprijatelj.

Jadni smo bili kada smo dozvolili da nam se ovaj gad šepuri po zemlji. Njega treba nogom u guzicu a ne mu pisati otvorena pisma od kojih mi se više riga i glumiti komformističku desnicu. Napišeš otvoreno pismo i skinuo si odgovornost što nam se gad smije usred Zagreba!

Da smo takvi ekstremisti kako taj gad zbori nikada se ne bi usudio doći ovdje. Živo me zanima hoće li otići u Beograd i šepuriti se po Beogradu.

 

Igor Drenjančević

HOP