Končara su genocidni partizani izdali, a sad cvile nad rušenjem biste

0
5204

Na pitanje je l’ ima nešto protiv Rade Končara, odgovorio je rušitelj biste:

 -Pa ja ga ne znam, bogati. Ne poznajem čovjeka, možda je bio odličan. Nemam ništa protiv njega osobno. Ali ne volim komuniste. Ne volim partizane, komuniste, Srbe…. To ne volim. Nisam nikad volio.

Na pitanje je li bio u ratu, odgovara da jest.

– Jesam, bio sam četiri godine. Imam medalju Oluje, odlikovan sam. Bio sam dolje od juga, od Dubravke u Konavlima, do Konavoskih dvora, Zvekovice, Cavtata, tamo Popovo polje, Velja međa, Grahovište, pa sve amo gore Dinara, Zadar, Sabunike, Bokanjac… A i na razmjeni četnika sam sudjelovao…, priča Ante. -piše 24 sata

Ali tu nije kraj  nevolja za genocidnu politiku partizana, zastavnika Pusića, niti za pisce Andrsenovih bajki o  partizanima iz obitelji Goldstein.

Lokalni pas, popularno u Slavoniji nazvan cuko, u sjevernoj Hrvatskoj cucak a u Istri brek pomokrio se na bistu. To će još više naljutiti partizanere.

Ivo Brešan je u svojoj knjizi ‘Ispovijedi nekarakternog čovjeka’ spomenuo je priču o Radi Končaru kao žrtvi koju je šef hrvatskih partizana Vladimir Bakarić podnio za više ciljeve. Naime, prema toj priči partizani su u svom zatočeništvu držali Mussolinijevog rođaka, pukovnika talijanske vojske kojeg su htjeli zamijeniti za Končara, no hrvatski komunisti su to odbili te je Končar strijeljan.

I prema svojima su bili govna, a sada se dežurni soroševi tzv. antifašisti zgražaju nad pijanim Antom i njegovim rušenjem biste Končara, čini se da su ga partizani prije toga životno srušili.

HOP