Otkrivamo kako srpski teroristi i zločinci u Hrvatskoj vode Banovinu i međusobno se zbog toga reketare po Beogradu!

0
15036

Škaljac Đuro je glavni čovjek koji radi nered na Banovini uz pomoć desne ruke Ace Vučića Miodraga Linte.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

 

Kako doznajemo krenuo je rat srpskih terorista pobjeglih u Beograd. Počeo je Škaljac svoje Kordunaše reketariti  u Beogradu.

Pero Malbaša sada pokojni, prije rata radio  je u keramici Vojnić kao vozač kamiona, vozio je glinu za proizvodnju keramičkih pločica u tvornici, poznatoj prije rata . Početkom rata kako se saznalo Pero odlazi duboko u pozadinu fronta u Muljavu,  u komandu 21 korpusa , gdje je bio kordunaško rukovodstvo.

Vojno vodstvo su bili ‘Bosanac’ Čedo Bulat  te na Petrovoj gori Mile Novaković s operativnom grupom Pauk i Srbijanci  SDB-a , Simatović, Ulemek Legija i društvo.  Malbaša je bio pozadinac  zadužen za dobru hranu i siguran smještaj ove bande.

Dosta je toga znao i vidio u toj Muljavi, što naše službe nije previše zanimalo…  za vrijeme Oluje izbjegao je u Beograd s obitelji i tu počeo novi život. Nije se patio kao ostali njegovi kordunaši već je imao novac i pokreće u biznis.  Pomaže mu u tome njegov brat koji je u Rusiji bogataš. Pero sa sinom Milom Malbašom otvara autobusno poduzeće za prijevoz putnika i neki kafić. Stalno se naseljava u Busijama kod Beograda.

Kako je Pero bio poduzetan i snalažljiv u svakom vremenu, on sa UNHCR-om  sklapa međunarodni ugovor u Beogradu i počinje prijevoz povratnika u Hrvatsku, izbjeglica, zahvaljujući njemu  u njegovo selo danas su se sve obitelji vratile i ponovo je procvjetalo kao prije rata. Pero Malbaša odlučuje sinu predati biznis i ostaje u  selu Ključaru – općina Vojnić.

I tako snalažljiv se brzo uklopio u Hrvatske šume, počinje raditi u motelu lovačkoj kući Muljava. Pero je i asfalt doveo u svoje selo i sve što je trebalo tom narodu. Počinje biti alfa i omega u općini .

Jednog popodnevnog zimskog dana odlazeći s radnog mjesta iz Muljave  kući udaljenoj  par kilometara Pero pogiba i završava u jezeru.  Ispod ceste od radnog mjesta nekih 50 metara u svom Golfu , do danas nepoznata  je sudbina kako je tu završio i poginuo. Razne su priče o uroti  prema Peri  i njegovom angažmanu da se dosta naroda vrati.  To se nije sviđalo Škaljcu i srpskom rukovodstvu u Beogradu.

Sin Mile Malbaša nastavlja biznis u Srbiji,  postaje jedan od moćnih privatnika u prijevozničkoj djelatnosti.

Uz kafić u Busijama  otvara dva kafića, jedan na Biljegu i jedan u Vojniću daje u zakup, te od auto- transporta Karlovac zakupljuje u Vojniću autobusni kolodvor, koji je on uredio  te danas radi sa pratećim sadržajem i prodajom karata u domaćem prijevozu i  za Srbiju.

To se ne sviđa Škaljcu i ovih dana se javno priča da je Mile jako u lošim odnosima sa srpskim rukovodstvom pobjeglih terorista iz Biroa krajine RSK, jer im je on konkurencija u Srbiji .

Škaljac i njegova ekipa  počeli  su ucjenjivati i prijetiti jer njihov biznis -lopovski počeo je pomalo propadati, moram naglasiti da nekadašnji zločinac Škaljac ima par trgovina u Srbiji, apartmane u Grčkoj  i još tome drži neke važne kvartove u Beogradu, a  u tome prljavom poslu mu smeta baš Malbaša, jer ga je pretekao s biznisom, zahvaljući svom stricu iz Rusije, koji mu pomaže.

Pukla je ljubav krajišnika terorista, baš taj Mile Malbaša je sponzor i besplatno dovozi svojim autobusima folkloraše iz Srbije, iz mjesta Busija koji nastupaju po Hrvatskoj.  To smeta Škaljca jer mladi čedo neće više raditi pod njegovom palicom. -tvrdi naš izvor iz Beograda .

pule

Sav ovaj četnik-biznis događa se nama ispred nosa. Oni se svađaju, reketare, od nas dobro žive, a mi još uvijek tražimo ustaše po zemlji prema zapovjedi ‘branitelja i pukovnika Milokrada Pupovca’ kojem je po informacijama D.K.  MORH dao stan za nevjerojatne ratne zasluge, a kako vidimo da je i broj četnika u našoj privredi sve veći.

HOP