Macron je novi lider kaosa u rukama masonerije

0
5534

Patriotizam je čista suprotnost nacionalizmu: Nacionalizam je izdaja,“ rekao je Macron tijekom svog govora, kojeg je zabilježio portal Euronews.

Tko određuje razliku , Macron?

Ako mislimo da bi naši interesi trebali biti prvi i ne marimo za druge, to je izdaja naših vrijednosti, izdaja svih moralnih vrijednosti,“ dodao je.

Interes je uništenje prvo  Sirije i arapskih zemalja te onda humano postupanje sa migrantima u EU? Teška perverzija.

“Ako se ne odlučimo na sastavljanje prave europske vojske, tada ne štitimo uistinu europske građane”, rekao je Macron za francusku radio postaju Europe 1. Znači li to da su onda još i Amerikanci neprijatelji? Ruse je već proglasio neprijateljima. Genijalan plan.

Vrhovni sud Pakistana oslobodio je u 31. listopada kršćanku Asiu Bibi, osuđenu na smrt zbog blasfemije 2010., čiji je slučaj izazvao zgražanje u inozemstvu i nasilje u zemlji. Britanija je odbila zaštiti Pakistanku i pružiti azil jer bi to izazvalo nemire u Londonu?!

Spasiti osobu ne mogu od muslimanskog ludila jer bi takva odluka  izazvala isto takvo ludilo u Londonu? Ne bi li bilo ludilo isto takvog obima i u Parizu kada bi dobila azil EU? Znači da njihova tzv. politika tolerancije je stvorila muslimanski ekstremizam.  Naša vlada ne razmišlja o tim posljedicama i odlučna je uništiti državu kao što su je uništili Englezi i Francuzi, a ništa manje Nijemci potpisivanjem markeških deklaracija.

Sluga masonerije Macron najavom stvaranja EU vojske najavljuje i sukob sa Rusijom, Kinom i SAD-om. Ovaj luđak koji je uništio Francusku želi nehomogene snage Europe protiv ostalih?

“Ponovo se rađa najgori populizam i ksenofobija”

"Ponovo se rađa najgori populizam i ksenofobija"Izvor: Reuter/Wolfgang Rattay

Europa i svijet suočavaju se s ponovnim rađanjem populizma i s govorom mržnje, antisemitizmom, ksenofobijom i izbjegavanjem odgovornosti, ocijenio je Piotr Cywinski, direktor Državnog muzeja Auschwitz-Birkenau, naglasivši da je to povijesno mjesto dokaz dokle može dovesti ljudska mržnja i izostanak reakcije na zlo.-piše HINA za Poljake po obrascu Macrona. Poljaci ne žele izbjeglice jer vide što se događa u Njemačkoj. Zato su ksenofobi za naše medije. I zanimljivo da se njemački logori u Poljskoj kao i Jasenovac koriste za stigmatiziranje domoljublja. Znači da je isti medijski naručioc.

Masonerija. Bankarsku obitelj Rothschild preuzela je loza iz Francuske. Ima li to sve veze sa Francuskim forsiranjem migranstkih kriza?

Koliko je bolesna ova politika jasno govori da se namjerno forsira iseljavanje domicilnog stanovništva i stvara pakao sa doseljenim migrantima koji stalno imaju svoje ispade. Za migrante država mora osigurati novac, za nezaposlene ne mora. Želi se čovjeka otuđiti od identiteta i tradicije kako bi sa njime lakše upravljala manjina.

HOP