Ekskluzivno : Predsjednica dolazi u Vrginmost- Srbe obilazi i obučava BIA kako da glume ugrožene

0
5852

Sjećate se sramotnog dolaska Ace gay zločinca našoj zemlji? Tada  je Kolinda zabranila  novinarima da ga išta pitaju o govoru 1995. godine u Glini i čak se usudila zabraniti prosvjede udovica domovinskog rata protiv ovog zločinca. Saborskog zastupnika Bulja naše službe su zatočile u saborskoj sobi jer su procijenile da je on opasnost za ovog srpskog smrada. 

Vučić je tada obišao centar četničije  Vrginmost kako bi osokolio svoje lokalne četničke idiote. Ipak su oni zajedno s njim i Borom Mikelićem sve pokrali na Banovini za vrijeme rata. U Vrginmostu Vučić je ponižavao sve redom, kao pravi srpski geđan.

Ovih dana po Vrginmostu lunjaju srpski emisari, obučeni od njihovih službi po zadatku da dobro nauče lokalne Srbe kako se kuka i moli, glumi ugroženost, jer u posjet Vrginmostu dolazi predsjednica 7.12. ove godine. Moraju se prikazati finima i dragima da izvuču što više love od hrvatskih poreznih budala preko predsjednice koju moraju obraditi kao što su  Jadranku Kosor ( dala im je 2 milijuna kuna) i kradezeovca Šukera (3 milijuna kuna).

Lokalni Hrvati bijesni su na predsjednicu još od dolaska zločinca Vučića, pa Srbi sada čekaju šansu da uz pomoć Srbije i Milokrada Pupovca obrade predsjednicu. 

Nakon što su lokalni Srbi divljački progonili pravoslavca Radu Dragića i njegovu obitelj, Rade jedva čeka da priupita predsjednicu što nam to radi ministar policije . A i doseljenim Hrvatima dosta je ovo korumpirane vlasti SDSS-a. Bit će veselo. Prošle godine napadali su lokalni Srbi i oni pobjegli u Srbiju i lokalnu policajku, prijeteći joj smrću. Tako se živi pod SDSS-om.

Predsjednica bi se trebalo zadržati u Vrginmostu par sati, a mediji će naravno prikazati suživot na terenu uz med i mlijeko…Vrginmost kao središte srpskog ekstremizma dočekuje našu predsjednicu, a lokalni Hrvati kao i obično u svojoj zemlji manje su bitni.

HOP