Mainstream mediji u Hrvatskoj pojačavaju promociju Jugoslavije, jugoslavenstva i hrvatskih Jugoslavena svih vrsta!

0
5774
Demokracija je politički sustav u kojem je suveren birač umjesto političara jer političari su po zanimaciji oportunisti i prevaranti, a često puta i lopovi. Održavanje komunističkih ”slobodnih” izbora nije jamac osobne ni političke slobode.
 FB_IMG_1542097825719
Međutim, prava demokracija jest jamac osobne, političke i gospodarske slobode, a to nam u Hrvatskoj uskraćuju potomci udbaša i kosovaca jer su na društvene i političke pozicije došli zahvaljujući udbaško kosovskim vezama, a najmanje sposobnostima. Eklatantan primjer su današnji političari i novinari predvođeni sa Plenkovićem. Oni nam i dalje nameću jugoslavenski socijalizam koji je imao sve odlike njemačkog nacizma.
Zar nije smiješno da dojučerašnji okorjeli protivnci i mrzitelji HDZ-a danas podržavaju hadezeovca Plenkovića?
milorad-pupovac-i-furio-radin
Međutim, hadezeovski birači o tome uopće ne razmišljaju i njima je to normalno jer su ih komunisti psihički i umno osakatili. Narodu je to normalno jer ih novinari hrane vjerodostojnim Plenkovićevim ”istinama”, odnosno, podvalama. Očito, premijer Plenković danas u duhu okorjelog boljševika kontrolira medije, pravosuđe i HDZ, te tako u Hrvatsku vraća političku tiraniju.  Demokracija, sloboda i suverena država za Hrvate su bili ostvareni san dok se nisu regrupirali i restrukturirali udbaši i kosovci. Oni danas nevidljivo kontroliraju hrvatsku državu,  gospodarstvo i svijest, a birači toga nisu ni svijesni niti im se na to hadezeocima može razumno ukazati. Štoviše, HDZ nije više isti kao HDZ kojeg je vodio Tuđman, a to nam najbolje pokazuju udbaški i kosovski novinari.
”Demokrat” Šeks je više puta javno prozvan zbog suradnje sa UDB-m. Međutim, on to nikad nije argumentirano opovrgnuo, ali unatoč svemu, grmi i oblači u HDZ-u i državi. U HDZ-u to čini preko Plenkovića dok u državi to čini u dosluhu sa Mesićem i drugim suradnicima UDB-e i KOS-a, najviše sa onima koji su i dalje prisutni u sudstvu i tužiteljstvu. Udbaš Šeks sa ostalim udbašima i kosovcima je stvarao  hrvatski Ustav i od većinskog naroda stvorio manjinu.
strumpf00Screenshot_20181107-090456_Facebook
U državnom Saboru je nametao komunističke zakone jer sabornici nisu ništa znali o demokraciji i gosporastvu , a još manje o slobodi čovjeka.
Istina je da su se neki hadezeovski sabornici tomu opirali, ali zbog toga su dospjeli u ropotarnicu povijesti. To su razlozi zašto se hrvatsko gospodarstvo nikada neće oporaviti jer se nismo oslobodili komunističke i jugoslavenske nacističke i ”samoupravne” svijesti. Sva utilitarna hrvatska poduzeća je davno trebalo privatizirati jer jedino se tako možemo oslobodili uhljeba i pljačke sirotinje. Istovremeno je trebalo poticati malo poduzetništvo, a to se jedino moglo postići jedino da se zakonom zabrani osnivanje općinskih i gradskih utilitarnih poduzeća u koje se danas zapošljavaju uhljebi i preko kojih se pljačka obespravljeni narod. Preduvjet za oporavak je bila lustracija u svim porama hrvatskog društva, a to se nij edogodilo. Danas je nemoguće topokrenuti zbog regupiranih i restrukturiranih udbaša i kosovaca.
To su razlozi zašto se Hrvati, posebice branitelji, danas ponižavaju dok se mladež iseljava. Ista sudbina čeka i ”domoljubne” političare u današnjem HDZ-u, a to su i zaslužili jer nisu  bili odgovorni  biračima. Umjesto da su srušili Plenkovićevu Vladu, oni su srušili sami sebe. Dakle, nisu bili svijesni trenutka koji im se nudio.  Zbog toga će uskoro dospjeti u ropotarnicu povijesti ili će se nakloniti tiraninu Plenkoviću.
FB_IMG_1531772795104
Čini mi se da se neki već naklanjaju i Plenković postaje diktator kao njegov uzor Tito jer su se sabornici u svojoj sebičnosti, nemoralu i ignoranciji odrekli demokracije i slobode. Sa ovakvim sabornicima danas se za demokraciju i slobodu treba boriti na trgovima i ulicama i to bukom umjesto šutnjom, ali zbog opranog mozga Hrvati na to nisu spremni.
Dakle, u svakoj nacionalnoj demokratskoj državi svakom državljaninu, bez obzira na etničko porijeklo, je zajamčena osobna i politička sloboda te jednakost, a Hrvatima slobodu i jednakost sa svim mogućem sredstvima uskraćuju političari i novinari. Političari to uskraćuju preko Ustava i zakona, a novinari dezinformacijama po nalogu politike, odnosno, jugoslavenske ili udbaško komunističke ideologije koja nema nikakve sveze ni sa osobnom,  političkom ili nacionalnom (državnom) slobodom. U ”demokratskoj” Hrvatskoj nije slobodan suveren – narod već su slobodni političari, a to nam najbolje pokazuju Šeksovi zakoni. Oni nas vraćaju u neku novu tiraniju i Balkaniju, a većina pučanstva toga nije svijesna jer je sklona sluganstvu i prilagođavanju.
Da bi doveli puk u zabludu, udbaško kosovski novinari siju strah od NDH  naglašavajući fašizam  jer jedino tako se se mogu prikriti zločini njihovih predaka. No, nigdje ne spominju nacizam, što je jako interesantno. Oni tako prikrivaju gospodarsku krizu u koju nas je doveo Plenković. Oni su poistovjetili riječ nacionalizam sa nacizmom jer se boje pojma nacional socijalizam iliti nacizma zato što su ga sprovodili u komunističkoj  i Titovoj Jugoslaviji. Jugoslavene možemo nazvati jugonacistima. Za njih je nacionalizam odraz primitivnih i neobrazovanih Dinarida. Istina je pak da su Dinaridi iskustveno svijesni različitosti, a to ne možemo reći za mnoge komunistički odgojene novinare pa svakog tko se sa njima ne slaže proglašavaju primitivnim i zatucanim desničarem. Ovo nam otkriva njihovo  jednoumlje jer jedino u jednoumlju mogu zadržati pozicije koje ničim nisu zaslužili. Te pozicije su dobili preporukama bivših udbaša i kosovaca.
čet
Gdje je istina o NDH? Je li ona u hrvatskim komunističkim glavama i četničkoj ideologiji ili je ona u komunističkim i četničkim jamama diljem Jugoslavije? Danas, ako imamo iole razuma, ne možemo nego zaključiti da su više od 95 posto zločina na teritoriju NDH u antifašistikom ratu počinili komunisti i četnici, a najmnje ustaše. Partizani su to činili pod okriljem Partije kojoj ideološki nisu pripadali i zato ih toliko ne osuđujem. Zločine su činili hrvatska djeca po naputcima bolješevika. Da bi prikrili komunističke i četničke zločine, poneki novinari i političari daju riječima nova značenja.
Tako nacionalizam poistovjećuju sa fašizmom u njihovoj ignoranciji. Međutim, nacionalizam je bio pokret protiv kolonijalizma, a cilj mu je bio stvaranje narodnih država. Danas je Hrvatska narodna država, što je  realnost, i nema potrebe za nacionalizmom. Zbog toga danas u Hrvatskoj mogu postojati samo domoljubi ili patrioti, a nikako nacionalisti. Mogu postojati i šovinisti, ali nikako nacionalisti.
Slično je premijer Plenković napao populizam jer njemu je ideja suverenih država u Europi neprihvatljiva. On je zaboravio da u demokraciji jednaka prava imaju eurofili i suverenisti ili komunisti i fašisti. Ako zabranimo fašiste moramo zabraniti i komuniste, ali nikada ne smijemo zabraniti povijesnu istinu. U demokraciji ništa se ne zabranjuje, a on je toliko toga zabranio ili pokušava zabraniti. On nije demokrat niti razumije načela demokracije.
plenmilan
andrej-plenkovic-dobra
On je okorjeli boljševik i manipulator. Kome će se politički suverenist obraćati nego svojem narodu? Populizam nije ništa drugo nego obraćanje političara svojem narodu. Čini mi se da je on pobrkao pojmove populizam i popularizam. On nastoji popularizirati svoje ideje kod naroda različitim manipulacijama, ali mu se nikada ne obraća niti ga za išta pita. On čak zabranjuje temeljno demokratsko načelo, a to je referendum.
Unatoč svemu, hrvatsko gospodarstvo se može brzo oporaviti, ali takva ideja se ne sviđa neokomunistima jer ne bi mogli kontrolirati puk. Njihov glavni cilj je siromaštvo puka jer jedino tako ga mogu kontrolirati. Imam ideju kako povećati standard Hrvata, ali ne želim istrčavati pred komunističko rudo. Riječ je o energiji i ništa više. Možda bi ta ideja obogatila i Srbijance, ali oni bi te ideje odbili jer za njih nisu napredne, humane i hrvatske nego ustaške.
Srećko Radović
HOP