Plenković je prevarant koji laže u svezi međunarodnog incidenta oko Kajkića, laže o neobavezajućoj deklaraciji, laže o štednji, a vozika se s kradezeovim klošarima u državnom zrakoplovu…

0
3394

Plenković je nastavak Milanovićeve vlade SAO Krajine. Vlade koja progoni Hrvate, štiti Srbe ubojice, spske huškačke novine, provodi vučićevu politiku uz pomoć DORH-a.

Plenković je prvo lagao da ga nitko nije obavijestio oko slučaja Kajkić, kada su srpski špijuni davili Kajkića. Iz dopisa se jasno vidi da otvoreno radi za Srbe!

zorica-DORH

zorica-plenki

 

 

-Pa, ovo je šuplja priča dužnosnika Republike Hrvatske i na sceni je hrvatsko krivosuđe.

Odgovorite mi, kada će biti dignuta optužnica za zločin u Gornjim Jamama kod Gline u kojem je pobijeno cjelokupno stanovništvo među kojima i troje djece?

Kada će netko završiti u zatvoru zbog Kostrića u kojem je pobijeno cjelokupno stanovništvo među kojima dvoje djece stare dvije i pet godina?

Što se tiče Baćina, to je poseban skandal!

Tko je i kako pustio dva ratna zločinca koji su bili osuđeni na 14 i 12 godina?

U slučaju Gordana Lederera je također nastala pravosudna zavrzlama zbog koje ubojica Milan Zorić nikada neće odgovarati”, nabrajao je Orkan, dok su se predstavnici pravosuđa neugodno vrpoljili u foteljama smišljajući pravi odgovor na njegova konkretna pitanja.”-oprao je pravusudne izdajnike pukovnika Pandža Orkan.

Laže i oko migranta

Svatko tko je pročitao famozni Globalni kompakt ostaje začuđen tvrdnjama da se on bavi isključivo legalnim migracijama te da se radi o neobvezujućem meniju s kojeg svaka država može uzeti što god joj odgovara. Naime, tekst „sporazuma“ sugerira posve suprotno od toga. Kako se to može za neki „sporazum“ reći da je „neobvezujući“ kad se na njegovih tridesetak stranica na istaknutom mjestu fraza „obvezujemo se“ navodi čak 46 (slovima: četrdesetšest) puta?!?! K tome, 49 (četrdesetdevet) puta na istaknutom mjestu je i riječ „obveza“. Zapravo, cijeli tekst je po svojoj prirodi detaljno objašnjenje niza eksplicitnih obveza koje preuzimaju zemlje koje sporazumu pristupaju.-piše novinar Hrstić.

Prvi smo objavi cijeli sporazum i činjenice pa tko još može popušiti riječi ovog lažljivca Plenkovića da je to samo formalni sporazum, neobavezujući? Čak i laže loše.

ŠTO ĆE NAM PLENKOVIĆ, PA ON RADI ZA SRBIJU, BANKARSKU MAFIJU, MASONERIJU…?

Državnim zrakoplovom kradeze muljatori voze se na stranački skup! I oštete nas uredno za 100 000 eura!

vlada b

Ajde Vatreni vi donirajte za -Vatreno srce-a mi smo ti koji ćemo potrošiti vašu donaciju i drugi mirovinski,jer mi smo ekipa bez srama i obraza boli nas k….za vas i građane.-komentar je građanina na ovu sramotu.

O čudnim pljačkaškim kamatama banaka niti slova od Plenkijevaca…

Nakon svih ovih godina mučnog natezanja oko obračuna kamata na kredite građanima, uočio sam još jednu veliku “falingu”. Riječ je o metodologiji obračuna kamata koja se nalazi u sferi više matematike. Dakle, postoji proporcionalna metoda i konformna metoda izračuna kamata. Naravno da razlike u iznosu kamate postoje, a metodologija izračuna nije nigdje u ugovorima određena. Kako se imam priliku baviti kamatnim izračunima, jer pripadam generaciji koja je imala financijsku matematiku kao predmet na fakultetu, a pored toga se dugi niz godina bavim tom problematikom, dijelim to sa svima kojima može pomoći u neravnopravnoj i sramotnoj borbi s vjetrenjačama. Kamata obračunata proporcionalnom metodom, viša je od kamate obračunate konformnom metodom, za isto vremensko razdoblje i isti iznos glavnice.

U svezi odšteta za logoraše srpskih logora do danas ništa…

Vukovarski branitelj koji je nakon pada grada odveden u logor u Srbiji i tamo mjesecima brutalno zlostavljan ovih je dana dobio ponudu Vlade Republike Srbije za nagodbu oko isplate odštete. Informacija je to koju je za Slobodnu Dalmaciju potvrdio predsjednik Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora Danijel Rehak.

“Jedan član naše udruge pokrenuo je privatnu tužbu protiv Srbije zbog zatočenja i boravka u logorima i njegov odvjetnik je rekao da mu je ponuđena nagodba. Zasad ne znamo što će biti na kraju, je li to samo rekla-kazala ili ozbiljna namjera srpskih vlasti”, kazao je Rehak dodajući da će ako u konačnici do nagodbe dođe ona otvoriti vrata i ostalim logorašima za dobivanje odštete.

Oštećeni od RBA zadruga bore se sami, dok krivosuđe dozvoljava RBA lopovima da sude novinare koji pišu o tome! Gdje je Plenkonja? Jel sa Pupovcem na ćevapima?

prosv

Tri dana smo prosvjedovali u Bruxellesu i Luxembourgu.
Zastupnike u EU smo o tome obavijestili ali niko se od njih nije usudio doći do nas.Čemu i kome oni služe ako se ne smiju javit ni popričati sa svojim narodom? Na sudu EU su prvo javili da će nas primit iz hrvatske delegacije ,ali im je onda to njihov šef zabranio.Pa tko je taj šef hrvatske delegacije?
Primio nas je glasnogovornik suda njemu to nitko nije zabranio.
Sramite se Rodini Mataije Borzani Šujice Picule Maletići Tomašići i ostali paraziti kojima je stalo samo do položaja.- kaže Neno Koljaja.

rba z

Što će nam vlada? Što će nam političke stranke? Plaćamo lopove i bezveznjake!

HOP