Indexov M. Babić nazvao Zlatka Dalića najboljeg trenera svijeta idiotom!

0
17830

matja (1)

Matija Babić vrijeđao je selektora hrvatske nogometne reprezentacije jer je utakmicu protiv Engleske posvetio gradu heroju Vukovaru. Babić kao osuđeni kriminalac koji je oštetio naš proračun i kojeg tako pokvarenog ova država  drži kao malo vode na dlanu, radi što želi kao i srpske Novosti pod kapom Milokrada Pupovca.

novost

Babić se ponio kao zadnja ljudska gnjida vrijeđajući sveca Leopolda Mandića, nazvavši ga osušenom govedinom, na taj način je širio vjersku mržnju prema katolicima. Naravno takvi oblik mržnje nikada nije dijelio prema muslimana iz straha od osvete, jer ipak je on kukavica.

Babić je osuđen 2014. godine da je zajedno sa suradnicom Vanom Šalov Violić fiktivnim ugovorima tvrtku Prva stranica d.o.o oštetio za skoro 2.8 milijuna kuna.

Dobio je godinu dana zatvora koji mu je zamijenjen radom za opće dobro, a izrečena mu je i novčana kazna od 300.000 kuna. Prema presudi, Babić i Šalov Violić su zajedno u državni proračun morali uplatiti oko milijun kuna, a tvrtki koju su oštetili oko 600.000 kuna.

Ovih dana izravno je D. Keleminec priupitao šefa DORH-a Jelenića kada će konačno ići Babić guliti krumpire zbog presude za kriminal?

Očito da njegov portal dobiva informacije iz pravosuđa i policije van svake korektnosti i očito taj prostak radi što želi.

Nedavno je Index prijavio Bujicu zbog širenja mržnje u emisiji! Ovo za kukavice iz DORH-a nije problem niti širenje mržnje, oni se bave stalno željom zatvaranja D. Keleminca.
HOP