‘Hrvatski mediji’ slušaju pijanduru Junckera, Pejčinovićku koja je radila za njega u Srbiji i napadaju policiju zbog brutalnosti nad migrantom koji je lažirao dijete!

0
7237

 

Predsednik komisije EU i trenutno najmoćniji čovjek unutar euro-birokracije Jean-Claude Juncker došao je na konferenciju sa predsjednikom Južne Afrike u vidno alkoholiziranom stanju sa jednom tamno smeđom  i jednom crnom cipelom. Ova pijandura nama soli kako smo populisti jer ne želimo primiti migrante u našu zemlju.

jun

junker-pijanica2-2

Predsednik J. Afrike Ramafosa trebao je održati zajedničku konferenciju sa predsjednikom europske komisije Jean-Claude Juncker, te je ostao na podijumu sa poljskim ljevičarom Donaldom Tuskom.

Bezidejna ministrica vanjskih poslova kako vidimo na snimci nekada savjetnica srpske vlade tvrdi isto što i pijani Jean-Claude Juncker, kako su svemu krivi populisti koji straše narod…u principu njih dvoje su netko pijan, a netko trijezan političari EU i protivnici nacionalnih država. Burić je i u Srbiji i u Hrvatskoj samo desna ruka pijanog Jean-Claude Junckera. Ona nije volja naroda nego ovog pijanca, bankarskih i masonskih lobija. Ministrica Burić bila je u sukobu interesa tijekom praćenja provedbe prijelaznih mjerila u pregovaračkim poglavljima 23. i 24. o postupanju Republike Srbije Europskoj uniji.

 

Sultanija Merkel jučer je konačno posjetila Chemnitz, njemački grad u kojem su ilegalni migranti prije dva mjeseca zaklali mladog Nijemca, grad u kojem su potom izbili masovni prosvjedi Nijemaca, ali i Antife s porukom “crkni Njemačko!”.

Tada je Merkel oštro osudila prosvjede Nijemaca i prozvala ih nacistima.-populizam.

“Njemačka bi kriminalce iz Sirije deportirala, kada bi tamo bila zajamčena njihova sigurnost”- populizam-idiotizam.

“Pijani Juncker poručuje onim zemljama koje napuštaju potpisivanje UN migracijskog pakta (Marakeški pakt) da su “glupi populisti”.

“Indonežanka koja je radila za Saudijca kao kućanica u saudijskom graduTa’if u provinciji Meke, egzekutirana je, jer je u samoobrani ubila svog šefa dok ju je pokušao silovati.
Ovo je narušilo diplomatske odnose između dvije muslimanske zemlje, Indonezije – najmnogoljudnije muslimanske države svijeta i Saudijske Arabije – centra šerijatskog svijeta.”-što misli pijanac o tome?

Kako nevladina organizacija uči ilegalne migrante kako zavarati ‘glupu’ EU graničnu ophodnju!- o tome ništa?

Kompakt miješa ekonomske migrante s izbjeglicama, a ilegalne migracije predstavlja kao ljudsko pravo.

Kontroverzni UN-ov Globalni kompakt o migracijama koji bi trebao biti usvojen u prosincu u Marakešu preporučuje uskraćivanje javnih sredstava i materijalne podrške medijima koji „promiču netoleranciju, ksenofobiju, rasizam i ostale oblike diskriminacije prema migrantima“. A tko bi o tome trebao odlučivati i na temelju čega? Političari i birokrati prema svojoj slobodnoj procjeni. Sigurno neće čekati pravomoćnu presudu hrvatskih sudova. Isto vrijedi za Facebook i ostale društvene mreže koje sadržaj brišu, a korisnike blokiraju, bez sudske odluke.

Sjećate se serije glupih tekstova u Dnevnom, Jutarnjem, Večernjem o nekom Sirijcu koji traži svoju kćer…na kraju je taj isti navodno pretučen od hrvatske policije po natpisima Guardiana?!

Guardian-objavio-sokantnu-snimku-Hrvatski-policajci-na-granici-brutalno-pretukli-migrante_ca_large

sirijac

sirijac 1

sirijac 3

Tko onda širi populizam, laži? Kako se moglo o njemu pisati bez osnovne provjere podataka?

HOP