Jutarnji, Index žele umanjiti važnost kolone sjećanja, a Plenković šalje Pupovca u kolonu da nam ju ogadi!

0
11218

“Svatko mora odlučiti je li mu mjesto u Bačkoj Palanci uz bok pripadnicima agresorske srbočetničke vojske ili odavati počast žrtvama te iste agresije. Ne možete sjediti uz bok njima i onda doći i reći da uvažavate ljude koji su stradali. To je razlika definirana u našem Ustavu, deklaracijom Hrvatskog sabora o Domovinskom ratu i Haaškim sudom koji je jasno presudio i oslobodio hrvatske generale”, rekao je vukovarski gradonačelnik Penava u svezi Milokrada Pupovca u Vukovar.

pupi7

novost

novosti naslovnicanovosti1

Iza ovakvih izljeva mržnje stoji Milokrad Pupovac. Milokrad u svojim biltenima tvrdi da je puno srpske imovine opljačkano u Hrvatskoj, piše o ubojstvima Srba, praktički kao da smo svemu mi uzrok…u Knjizi Hrvatsko pitanje Šime Đodana brojkama se jasno pokazuje kako  je od 1918-1924 napravljena neviđena opančarska pljačka Hrvatske.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Opačari su došli sa 2 banke u novu državu dok je druga strana imala tridesetak banaka. Dvadeset godina kasnije stanje je bilo obrnuto.

Pupovac ima isti stav o Oluji kao i Vučić. I time jasno želi prikriti činjenicu da su na terenu  zapovjednici bili ratni profiteri poput Čede Bulata koji je najobičniji lopov i sudionik u pljački nafte, njihov današnji i nekadašnji vođa Đuro Škaljac je bio makro otetih muslimanki, koje su četnici silovali godinama, sudionik mnogih krađa, danas bogati Srbin u Srbiji, Tošo Pajić lopov koji je sudionik  pljačke hrvatske imovine, nitko od njih nije previše brinuo o obrani teritorija, da bi na kraju Hrvate optužili za etničko čišćenje i tako umanjili svoju ulogu.

Krajina je pala zbog njih, nema tu etničkog čišćenja. Kada su sve opljačkali, da bi sebe opravdali poveli su narod sa sobom da nema svjedoka pljačke, silovanja i ubijanja. Da je to istina govori stanje u Srbiji. Tko nije sa njima likvidiraju ga. Nedavno je u Bujici jedan Srbin ispričao kako su ubijali ti zlotvori u Baćinu. Od tada više ne spava u svojoj kući. Ta banda kontrolira u policijski sustav u Srbiji preko sina Đure Škaljca. Glavni pokrovitelj tih zločinaca je desna ruka A. Vučića, manipulator M. Linta. To govno je došlo iz Srbije u Hrvatsku prilikom posjete A. Vučića Vrginmostu i dočekalo ga zajedno sa M. Pupovcem u Vrginmostu, kraj naših službi, vlade i predsjednice…što nam još trebaju napraviti da shvatimo da smo legalizirali četnički politički pokret. Na ovoj slici su M. Linta, ratni zločinac Đ. Škaljac i njegov kum zapovjednik logora Vojnić, logora odgovornog za ubijenih stotinu osoba! Zanimljivo da tzv. građani srpske nacionalnosti iz Vojnića, gdje je sam logor nastao tražili su micanje ploče o postojanju logora Vojnić! O tome  je pisala i njihova politička bagra “kako je postojanje logora laž”. Svi su oni vezani na Miodraga Lintu i tzv. vladu Krajine u izbjeglištvu (Biro Krajine).

Sa tom bandom usko surađuje Milorad Pupovac. Njegov dolazak u Vukovar služi Plenkoviću i ekipi da narodu ogadi Vukovarsku kolonu sjećanja. Ništa drugo. Da netko šakom razvali Milokrada i tako svi ispadnemo ustaše.

Članci u Jutarnjem (kojeg su porezni obveznici spasili od propasti) ili Indexu ( čiji vlasnik je osuđen za pljačku) dokazuju takve teze.

matija babić

Pupovac i protuhrvatski mediji žele uništiti Hrvatsku, te uništiti kolonu sjećanja jer ona cijelom svijetu pokazuje tko su Srbi. Kada je ne bi bilo, brzo bi se zaboravilo da su šovinisti, a lažiranjem povijesti Hrvati bi ponovo postali genocidni kao i u 2. svjetskom ratu.

Očito su nas lagali o Jasenovcu, broju žrtava i zapravo ogroman broj ubijenih Hrvata, oko pola milijuna pravdali lažnom genocidnošću. Iza toga stoji srpska crkva na čelu sa današnjim svecem Velimirevićem, koji je dobio od Hitlera orden za progon Židova, da bi taj ološ Velimirović izmislio 750 000 žrtava u Jasenocu, što je kulminiralo partizanskim genocidom nad Hrvatima.

Vukovar, Bleiburg, proslava Oluja su trn u oku Matiji Babiću zvanom Milorad, Milokradu Pupovcu, ovoj Ivanki Tomi i Jutarnjem, Večernjem, 24 sata,  mnogim kvazi Srbima i četnicima u Hrvatskoj.  Njih štiti godinama krivosuđe dok šire mržnju, a ne procesuranjem srpskih zločina zapravo je policija i pravosuđe ojačalo četništvo u Hrvatskoj!

vlahovic

-Odlazak Pupovca u Vukovar nije produkt njegovog iskrenog poštovanja svih žrtava tog napaćenog grada.
Odlazak samoincijativno izvan kolone sjećanja ne odražava težinu tragičnih događanja, iskreno poštovanje i dostojanstven pijetet. Ovaj odlazak je iznuđen i nažalost prisiljen bez šire podrške srpske zajednice.On očito shvaća da se njegov politički kraj nezaustavljivo primiče i ovim umjetnim činom misli ga produljiti. Nažalost žrtve sve bez obzira koje odvođene su u kolonama i upravo kolona sjećanja simbolizira taj tragičan događaj.
On ovim činom perfidno i svjesno to u stvarnosti podcjenjuje i omalovažava.
Imenovani kao i nebrojeno puta do sada samovoljno ,lišen šire podrške povlači poteze koji srpskoj zajednici ustvari čine štetu. On se poistovjećuje kao jedini i stvara načelo “srpska zajednica to sam ja”
Ovaj njegov iznuđeni,nepromišljeni potez ubrzati će njegov odlazak,jer svaka neiskrenost skupo se plaća.

-Smatram da kolona sjećanja mora opstati jer je dolaskom velikog broja građana potvrđeno da to podržava narod .Volja građana će o tome odlučivati, o vremenu trajanja kolone kao simbola svih stradanja na jednom prostoru .

Pupovac ovim i ovakovim činom daje očitu podršku počiniteljima ovih zlodjela, a on ustvari od njih samostalno i drugačije ne smije postupiti jer mnogi srpski teroristi su danas vodeći ljudi njegove stranke. Njegovim odlaskom s političke scene zauvijek će prestati verbalna i svaka druga pobuna protiv Hrvatske.- komentirao je za naš portal predstavnik Srba Nenad Vlahović.

Pupovac je prije mjesec dana napadao Kajkića zbog istrage oko Ovčare, radio pritisak oko njegove smjene, jer je dožupan bio na Ovčari u vrijeme pokolja, iz redova SDSS-a, koji je trebao preuzeti vođenje stranke, sada razmišlja da li bi išao u kolonu sjećanja ili sam položio vijence zaklanim, masakriranim Hrvatima! ODVRATNO. ODVRATNA POLITIKA MILORADA PLENKOVIĆA!

DO ZAKLJUČENJA članka dogodio se još jedan obrat. Kukavica Pupovac neće doći sutra već je još jednom uz promidžbu Indexa, Jutarnjeg i ostalih položio srpske vijence u Vukovaru danas, jedan je otplovio prema sluđenoj Srbiji. Zanimljivo oko njega nisu bili srpski terorristi koji vode ovu stranku Gorana Hadžiča i ekipe…niti iz SPC-a, koji pjevaju one njihove.

Ratni zločinac Goran Hadžić i Vojislav Stanimirović

Stanimirovic-cetnikuVukovaru

stanimirović 2

cetnici

Igor Drenjančević

HOP