Pernar priznao da nema potrebu biti u koloni sjećanja!

0
4439

Zastupnik hrvatskog Sabora Pernar dozvoljava komentar na svojoj stranici u kojem se Domovinski rat naziva “građanskim”

received_2133203276993689

U petnaestak fb statusa koje ovaj mali gnjavator objavi dnevno, jučer je bio samo jedan koji se tiče Vukovara, i to ovakav.

Naravno, da ni dan poslije, a ni prije Dana sjećanja na Vukovar, nema o tome ništa reći. To se jednostavno njega ne tiče. Čijom krvlju je stvorena Hrvatska u kojoj on za svoje budalaštine “zaslužuje” plaću saborskog zastupnika, njega nije briga. Čeka valjda na novu šugoslaviju…

Pernar tvrdi da se u Vukovaru dokazuje lažno hrvatstvo. Potpuno je ravnodušan  na bol toga grada što je zastrašujuće. Kolona sjećanja postoji kao sjećanje na enormnu patnju, a ne da bi netko dokazivao hrvatstvo.

Čini se da je takvima general Glasnović najbolje odgovorio, a oni ga ismijavaju…

pernar

Slobodna Hrvatska je nastala odvajanjem od Živog zida. Glavni ljudi te strančice danas su u stožeru suca Kolakušića. Da nisu bolji od živog sranja govori post jednog tragikomičnog neznalice koji desničare naziva fašistima poput krvoločnog sekretara SKOJ-a . Čovjek si daje za pravo da određuje tko je fašist.

FB_IMG_1542656932671

-DINO VRANDEČIĆU, nisu Hrvati banda fašistička, nepismeni i nekorisni mrzitelji Srba, koji su izvršili agresiju na Vukovar, kako ti to bezrazložno okrivljuješ Hrvate!

Hrvati nisu započeli rat protiv Srba i Srbije, nego se su branili od jugo četničkih postrojbi, koji su palili žarili po Hrvatskoj, silujući i ubijajući Hrvatice, Hrvate i njihovu djecu, bez ikakvoga povoda, osim što su Hrvati, sve u cilju rušenja legitimne i legalno izbrane vlasti Republike Hrvatske!

Obilježavamo 100 godina (1918 – 2018) srbskoga nasilja, nepravde i genocida nad Hrvatima. Srbi ni dan danas ne žele priznati Hrvatima povijesno, političko, jezično, vjersko i državno pravo na svoju neovisnu državu!- komentirao je profesor B. Vidović iz pravaške struje.

Svakakva prostačka ekipa ovdje glumi zaštitnike srpstva, što je nepotrebno, zna se tko je što radio u ratu, samo se zapravo Srbe gura nepotrebno u taj lonac.

Ingrid Runtić

HOP