Todorić tvrdi da nas je došao spasiti, a upropašteni obrtnici i tvrtke objašnjavaju kako je i njih ‘spasio’…

0
5498

-Osobno mu želim častan pravosudni boj, a želio bih da ga nadživi zahvalnost onih kojima je godinama osiguravao posao, plaću i obiteljski mir. Ne bih želio da ga – sramota nadživi.- tako piše odjednom veliki ekonomski stručnjak S. Letica u Hrvatskom tjedniku, koji se reklamira da je on jedino mjerilo istine, a sve je ostalo je manipulacija.

Ovako kretenski slogan jednog tjednika može samo osmisliti netko iz tajne službe. Oni imaju potrebe naglasiti što se treba čitati…meni jezivo ide na živce ta samoreklama. 

letica

Letica je svojevremeno bio stručnjak i za promjene imena bolnica. I svašta nešto…Nekad je volio maršala, sada hvali zaposlenost kod Todorićevih.

tod

Hrvatski tjednik brže bolje je malom Ivici iz Božjakovine prošli tjedan i intervjuom otvorio vrata prije nego je mali Ivica iz Božjakovine pušten na slobodu.

I gle čuda od kada je izašao prijeti pobjedom na izborima?! Tko će iza njega stajati? Komunistička desnica?  Moguće. Ona se preko medija silno trudi ocrniti ustaše, da bi oni opet bili in, kao i devedesetih…A svi im u tomu pomažu. Od pučke pravobraniteljice koja progoni “ustaše”, pa do akademika Aralice koji se isto sa gađenjem sjeća ustaštva, dok su partizani bili i želja hrvatskog naroda…sve vam je to zbog vlasti.

todor

-2003. godine kao jaki proizvođač sireva i mlijeka imao sam velikih problema sa Todorićem, nije mi plaćao na vrijeme, te sam morao prekinuti suradnju da ne propadnem. On me je vodio doslovno u propast.- u jednom razgovor tvrdio je Antun Bohnec iz  mljekare Bohnec.

-U jednom razgovoru Zubak se žalio da mu Konzum ne plaća redovito održavanje vozila i da mora prekinuti suradnju.-nisu li ovo glasovi problema sa Todorićem koji upropaštavaju posao njihovih tvrtki?

-Mnoge autopraonice u Zagrebu su propale jer Konzum nije plaćao pranje vozila, a isto je radio i Ledo. Ledo je bio poznat po činjenici da je loše stajao još 2008. godine i plaćao usluge sa 6 mjeseci zakašnjenja i tako je upropastio mnoge male tvrtke. Da ne govorimo o tzv . ribama ulovljenim u Jadranu koje su ulovljene u Južnoj Americi…sve se to toleriralo na štetu malih obrtnika…ako tome dodamo da su sve prehrambene tvrtke pale pod stijeg Agrokora i tako padom tvrtke pale i same…mislim da je jasno koliko je Todorić bio velika štetočina. Neplaćanjem po 6 mjeseci male tvrtke, tjerao je u propast poslovne suradnike, kada su zbog problem u neplaćanju propale tvrtke, on je praktički robu dobijao besplatno!

Todorić je u Srbiji i Sloveniji obaveze redovito uplaćivao i nije stvarao neke veće smetnje. Tu činjenicu svi su brzo zaboravili.

Plaće radnika u njegovim tvrtkama su bile genijalne za menađere i očajne za radnike. Baš po komunističkih mjerilima.

Tvrdi Todorić da se vratio sve nas spasiti? Ne daj bože da nas na ovaj način spašava.

Todorić je imao porezne olakšice, oprost dugova i dogovor na poreznoj godinama  da ga poreznici ne smiju blokirati…sve se to brže bolje zaboravilo zbog kriminalnog Lex Agrokora i Martine Dalić.

S Todorićevog lica ne silazi osmjeh od kada je na slobodi. Više nego jasno. Zbrisao je u London kako ne bi čamio u pritovru dok se ne zaključi istraga i svi svjedoci ne ispitaju. Do tada je imao zaštitu engleskog pravosuđa, spektakularno  je dovežen u Hrvatsku, kratko odsjedio u Remetincu i već prijeti pobjedom na izborima…Nema što, komunistička elita Hrvate smatra idealnim budalama i ovcama za pljačku…

HOP