Hrvatske službe su pustile na slobodu zapovjednika logora koji je zabijao svećeniku čavle u prste!

0
11193

Nikola Vuletić bio je alfa i omega svih zlostavljanja i mučenja u logoru Vojnić za vrijeme domovinskog rata. Ljudima nisu dali  u tome logoru odlazak u nužnik, nego su veliku nuždu vršili u sobi, tukli su ih, zlostavljali, ubijali. Svjedok njegove uloge u svemu tome našim je službama prenio sve informacije o njemu.

Isti je uhvaćen tijekom dolaska na liječenje u Karlovac iz Srbije. Obolio je od raka, odnosno od leukemije. Ta četnička smrad je besramno dolazila u Karlovac na liječenje.  Nakon ispitivanja je pušten i više se nikada iz Srbije nije javio u svezi slučaja. Tako to rade naše službe. Bog ga je uklonio sa ovoga svijeta.

Vuletić je u Šugoslaviji bio šef policijske stanice, radio je u Tušiloviću. Iz te pozicije prebačen je u logor Vojnić prema zapovijedi Đure Škaljca.  1.9. 1991,  formiran je ovaj logor smrti.

Koliko je bestijalnosti i blasfemije u tome logoru bilo najbolje govori slučaj katoličkog svećenika iz Slunja. Njega su srpske zvijeri čavlima zakovale za dasku, čupali nokte i zlostavljali. 

Uz ovog gada istražitelji su bili Nikola Gvozdenović (pobjegao u SAD) i Mirko Dokić, danas u Srbiji poduzetnik koji ima pržionicu kave. Dokić Mirko blizak je šefu izbjeglih Srba, Miodragu Linti.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Na slici banda na okupu.

Organizator ovih pokolja i zlostavljanja  u ratu na Banovini bio  je Đuro Škaljac na slici sa Lintom. Danas desna ruka Miodraga Linte, desne ruke A. Vučića.

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Linta, Milokrad i terorista B. Jovičić (rušio Karlovac) postavljen od Milokrada za šefa općine Gvozd, inače nedavno osuđen za kriminal u općini Gvozd!

Bandit Linta bio je na dočeku Vučića za vrijeme posjeta Vrginmostu. Tada su se glupani iz naših službi ulagivali ovom gadu, a predsjednica Vučiću. Treba li reći da su svi ti zločinci i banditi umreženi sa M. Pupovcem?

Linta je prozvao nedavno dan sjećanja na pokolje u Vukovaru tvrdnjom da su  farsa jer  su Srbi žrtve! Isti tekst je izgovorio i M. Pupovac.

Sve srpske političke opcije tražile su od predsjednice države da se makne ploča na mjestu logora Vojnić, jer je to po njima izmišljeno. Zanimljivo da nitko od tih političara nije zatvoren ili pritvoren kao što se prijeti D. Kelemincu, iako su jasno širili mržnju.

15.11. 1991-20.1 1992 likvidirani su u logoru Vojnić ;   Papa Nikola , Gojak Jandro, Mareš Josip, Lipovščak Dragan, a za koje je odgovoran “poduzetnik” Dokić.

Prijavljeni  zlotvori srpski iz Vojnića za koje se zna da su mučili i ubijali:  Bozić Dragomir , Gvozdenović Nikola policijski inspektor sad u Kanadi, Vuletić Nikola policijski inspektor radio u Karlovcu prije rata,  umro  u Novom  sadu  2017 godine ,  Kosijer Milan, Kneževi Željko,  Dokić Mirko šef zatvora- logora odgovorni za mučenje , Crnković  Pajo prije rata  radio u karlovačkom zatvoru kao stražar.  Svi slobodno žive ili su umrli na slobodi.

Ponovo ponavljamo činjenicu, ova srpska banda digla je cjelokupni srpski narod, te ih odvela u Srbiju kako ne bi bilo svjedoka klanjima, ubijanjima, silovanjima i pljački za vrijeme Oluje. Danas su ti banditi ugledni građani. I zadatak im je trkeljati po svijetu o etničkom čišćenju Srba u Oluji.

HOP