Pismo njemačke glumice pokvarenjači Merkelici mogli bi sličnog stila napisati našem slugi masonerije- Plenkoviću

0
5103

Ovo pismo njemačke glumice veleizdajnici Merkel i glupači o kojoj bi se mogli vicevi smišljati u nekin dijelovima moglo bi prepoznati Plenkovića i njegove komunističke lopovčiće;

PISMO GLUMICE SILVANE HEIßENBERG MERKELICI

Vi ste najvećeg prezira vrijedna i najkriminalnija Kancelarka, koju je njemački Narod ikada morao trpjeti.
Vi ste Njemačkom Narodu svijesno i protuzakonito nametnuli teror,rat,siromaštvo i smrt kroz ilegalne azilantske parazite, sto tisuća plaćenika, ISIL teroriste i ostale teške kriminalce u našu zemlju.
Po ustavnom pravu čl-16a,nema u Njemačkoj nitko pravo na azil koji dolazi iz treće zemlje,dakle SVI VAŠI gosti nalaze se ILEGALNO u Njemačkoj.

Šengenski i dogovor iz Dublina su također protuzakonito bačeni van snage.
Zakleli ste se u prisegi,između ostalog “odvratiti štetu od Njemačkog Naroda”,točno suprotno radite svakodnevno.
Vi nemate zadatak brinuti o potrebama “svih građana”,nego jedino za dobrobit NJEMAČKOG NARODA,samo to je vaša zadaća.

Vi niste ništa drugo nego obična zaposlenica NJEMAČKOG NARODA, jer sva moć proizlazi iz naroda NE iz vas.
Niste brinuli o njemačkim potrebama.Nego ste nahuškali cijelu naciju među sobom, stvorili raskol među obiteljima i cijele obitelji uništili.

Nama Nijemcima nikada nije bilo bolje?
Javne manifestacije moraju zbog VAŠIH ILEGALNIH GOSTIJU biti masovno osigurane, zagrađene i od Policije sa strojnicama čuvane.

Nastale su zone sigurnosti za žene,koje traže zaštitu od VAŠIH RASKALAŠENIH GOSTIJU,da ne postanu žrtve seksualnih napastovanja.

 

Svakodnevno čine VAŠI GOSTI nasilne zločine.
Siromaštvo staraca i djece nije bilo toliko zastupljeno kao sada.Gotovo jedan milijun Njemaca su beskućnici i žive na ulici.
Tim ljudima pomoći je bio VAŠ ZADATAK, A NE CIJELU EUROPU sa kulturološki stranim invazijama poplaviti,i njih sa NAŠIM teško zarađenim poreznim milijardama počastiti.
Vi tražite respekt?

VAŠE mnogostruko kriminalni migranti ,koji u Njemačkoj siluju i ubijaju,lažno branite protiv navodnog “desničarskog progona “.

Ako želite respekt i posjedujete savijest, sami bi ste se branili pred sudom od vlastitih kaznenih djela.
Ne bude li pravosuđe sudilo pravo, preuzet će to narod,jer sva moć proizlazi isključivo iz naroda, Njemački Narod je Vaš šef,vi ste nitko i ništa.

 

Još niti jedan kancelar Njemačke nije Njemačkom Narodu počinuo svijesno toliku štetu i muku,niti je bio toliko omražen kao vi, što osjetite kod svake stranačke manifestacije.
Želim si za 2018. samo jedno,da vi i vaša cijela pratnja,zbog svih kršenja zakona,dođe pred pravi sud,i najmanje doživotno bude zatvorena.

Takva veleizdaja prema vlastitom narodu,još nije zabilježena u povijesti Njemačke.
Plaćeni licemjerni komentatori,koji vama još ližu rektum,nesposobni samostalno razmišljati,neka si uštede hvalisanje jer ih nitko više ne smatra ozbiljnim…
Najdublje vas prezirem i priželjkujem pravednu kaznu.
S poštovanjem,kroz vašu stasi-kompaniju ,sada već bivša glumica
Silvana Heißenberg”

Ovaj poučan tekst može se primijeniti i na Plenkovića te kradeze. Raseljeni Hrvati, uništena privreda i tramavajac Pupovac na čelu…

HOP