Zabranom skupova u Bleiburgu i Vukovaru , medijskim nametanje ustašizacije, partizanija želi prikriti klanja Hrvata i genocid 1945-1995. godine!

0
1163

Ovih dana vodi se prljavi medijski rat protiv istine. Film J. Sedlara o 100 godina srpskog terora uzburkao je duhove. Vise Bujancu i Sedlaru su ukinute iz čistog straha i bojazni da autori i sami svjedoče  istinu u Australiji. Očito svjetski mešetari su ponovo počeli spajati Srbe i Hrvate na svim poljima protiv volje samih naroda. Ovakvi filmovi tome štete…mogli bi australski mediji saznati pogubnu istinu o Srbima.

američko bratstvo i jedinstvo

U ovoj godini vidjeli smo kako svjetske sile pritišću Hrvate na svim poljima uz pomoć partizanske Hrvatske.

picture514

picture498

U Bleiburgu je austrijska policija uz pomoć srpskih doušnika pokušala uništiti skup. Index, Jutarnji i Večernji list pomagali su u tome dezinformiranjem. Plašilo se  Austrijance ustašama.  U principu Srbi sve čine zajedno sa našim genocidnim partizanskim pokretom da taj skup žalovanja za žrtvama  unište. Prikazuje se skup kao fašistički dernek. Razlog je jasan, ako se ne dolazi na skup, za par godina sve će se zaboraviti. To je cilj naših i srpskih partizana. Sakriti genocid nad hrvatskim narodom. Mediji koji pišu o tzv. fašističkom derneku svjesno rade na zataškavanju genocida. 

Pola milijuna ljudi je ubijeno i to je genocid. Genocid nad jednim narodom. Ako se počne ispitivati razlog doći će se do istraživanja povjesničara Loze i činjenice da je srpska crkva potakla taj genocid lažiranjem činjenica te huškanjem od 1941. godine. Naime kao crkva ona je izmislila laž da je u Jasenovcu već 1941. godine ubijeno 150 000 Srba, ovu laž prenio je Tito Staljinu. Time je više nego umješan. Ta laž je narasla 1945. godine na 750 000 ubijenih Srba. Kao takva egzistira u srpskoj crkvi do danas. To znači da ova crkva potiče svjesnu mržnju prema Hrvatima u Hrvatskoj, djeluje u Hrvatskoj i time stvara uvjete za novi genocid nad Hrvatima. To naša vlast podržava i kao takva je suradnik u zataškavanju klanja Hrvata. Drugim riječima dozvoljeno je lagati i huškati, a klanje Hrvata nagrađuje se položajem u politici.

Slična situacija je i u slučaju Vukovara. Zabrana ili ukidanje kolone sjećanja cilj je vlasti. To piskaraju piskarala iz Jutarnjeg. Zašto im smeta kolona sjećanja? Zato što i ona priječi napredak odnosa sa Srbima i stvaranje još veće četničije u Hrvatskoj. Treba ukinuti kolone sjećanja, mediji će prestati pisati o tome, pisat će o Jasenovcu, lažnim brojkama i genocidnosti Hrvata. Drugim riječima rade za Srbiju. 

jutarnji

Mnogi širitelji mržnje u našoj zemlji ili obožavatelji srboslavije su djeca oficira Jugoslavije- JNA. Javna je priča da su djeca oficira JNA ; A. Stanković, Matija Babić, T. Trbović, dopisnica iz SAD-a Slavica, ex šef HND-a S. Leković, Ante Tomić…baš slučajno oni imaju najveći utjecaj u medijima…da ne govorim da su  ex HRT-ovci S. Milošević (osuđeni diler droge) i S. Kosanović vrlo bliski M. Pupovcu.

U BiH na muslimanskoj strani mnogi novinari prosrpski orijentirani ubačeni su u medije federacije po nalogu najvećeg srpskog zločinca , generala A. Vasiljevića. Šef Dnevnog Avaza je njihov čovjek. Oni su proširili mržnju između muslimana i Hrvata.

Aleksandar-Vasiljevic1801

Drugi segment borbe protiv hrvatske kohezije je napad na hrvatski sport. Prvi je to pokrenuo Željko Jovanović iz SDP-a i njegovi riječki trabanti prijavljivanjem hrvatskih navijača zbog nacizama ili ustaštva. Potpuno isti obrazac kao i u slučaju svih ostalih  navedenih događanja. Jovanoviću u Beogradu za vrijeme rukometnog prvenstva nije smetao četnički šovinizam niti paljenje hrvatskih vozila od navijača.

Index za vrijeme proslave Oluje traži osobe sa ustaškim oznaka i na taj način želi diskreditirati proslavu, u Vukovaru za taj stil služe Anti Tomiću HOS-ovci, a nije drugačije niti na Bleiburgu. Na taj način želi se Hrvate prikazati negativcima. Tako je i u sportu.

puhovski

Na sudovima se napadaju Modrić, Lovren, ocrnjuje se njih jer su jako nacionalno izraženi. Ocrnjuje se S. Perković nedavno zbog kupnje stana, nešto prije meta je bila B. Vlašić, a sjećamo se kada su mediji razvlačili I. Kostelića da je nacista. O napadima na J. Kostelić ne treba ni pričati.

glavašević

pupovac-glavašević

Sport ujedinjuje naciju, daje joj elan, pa to prosrpska žgadija želi uništiti. Gotovo svaki dan saznajemo što Đoković jede, pije, što govori, dok se ismijava najboljeg igrača svijeta L. Modrića.

Sve to čine mediji kojima ova država oprašta dugove ili sudovi daju smiješne kazne za milijunske pronevjere. To u prijevodu znači da država potiče mržnju prema Hrvatima.

Zaključak je jasan, hrvatska vlast potiče medije na mržnju prema Hrvatima, progon branitelja, zataškavanje klanja prema Hrvatima, dozvoljava lažiranje povijesti i tzv. kvazi znastvenicima kao što su Goldstein, Markovina ili Klasić dozvoljava da bezočno lažu na HRT-u.

To sve u prijevodu znači, ubijajte Hrvate, za to nećete biti kažnjeni i za opravdanje klanja ćemo im nabiti lažni broj ubijenih u Jasenovcu!

HOP