Branitelji daju podršku Bujancu: ‘Plenkoviću do kada će nas pljuvati likovi poput Junckera ili M. Babića iz Indexa? Do kada će nas Pupovac raditi budalama?

0
13729

Mi branitelji Banovine dajemo podršku emisiji Bujica i sa gađenjem pratimo napad na istinu!

bujanec doo

Propada nam država pod udarom: ‘Anti-Hrvata, četnika i Jugošizofrenika: Pupovca, Teršelićke, Milanovića, Josipovića, Mesića, Pusića, kulturnjaka 2016, Ribara, Kosanovića, Tomića, Pavičića, Žarka Puhovskog, Slavka Goldstaina,  Matija Babić, Krausa, Stazića, Frljića, Lekovića, centra za ne radničke studije, ne radničke fronte, Mirjane Mirte, Saba i svih ostalih Jugoslavena-veliko Srba.’Divljaju jer su im branitelji  uzeli-otrgli  njihovu najmiliju Jugoslaviju-Smrdoslaviju.

Zašto mi branitelji to više dozvoljavamo? Zašto dozvoljavamo da jedan kriminalac M. Babić razvlači Velimira Bujanca i pljuje po našim svecima? Tko je taj lik? Bojimo li se mi tog kriminalca? S takvima si se Plenkoviću okružio?

junker

matja (1)

Plenkoviću voliš kada te pijani štipa za guzicu, evo ovaj te može i za međunožje malo ako želiš…

Zašto dozvoljavamo da nas  neki gore navedeni nazivaju genocidnim Hrvatima, snimaju filmove (Hribar Kosanović, Štrbac) Masakr u Dvoru, sve sa našim novcima, koji se zove kuna. Ta ‘Ustaška kuna’  im ne smrdi.

novosti1novosti naslovnica

Gdje je nestala hrabrost predsjednice?

Predsjednice  moramo li se pravdati Pupovcu i Vučiču? Jer tamo daleko je četništvo rehabilitirano u antifašizam.

Predsjednice da li je to taj antifašizam sa zvijezdom petokrakom iz Ustava 1990 ubijao i pucao po Hrvatskoj?

Predsjednice da li će se Hrvatski narod morati opravdavati i za Oluju?

Predsjednice da li ste zaboravili što su ti govorili o Vama kada ste izabrani?

Recite tim banditima i mrziteljima svega Hrvatskog, tim belosvijetskim probisvjetima (Sorošima i Zurofima) dosta je!

15.03.2016., Beograd, Srbija - Predsjednik Vlаde Republike Srbije Aleksаndаr Vucic sаstаo se sа predsjednikom Srpskog nаrodnog vijecа u Republici Hrvаtskoj Milorаdom Pupovcem. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Zašto mi stalno moramo dokazivati i opravdavati se za Jasenovac, a povijesna istina nikada nije utvrđena, ako se nešto kaže od povijesničara gore navedeni šljam prozivaju o revitalizaciju ustaštva.

huda

Dok se Bleiburg, Huda Jama i druga stratišta Hrvata opravdavaju jer tamo su bili “zločinci”, razoružani vojnici, žene i djeca ubijani od partizansko-četničkih zlotvora na čelu sa njihovim Titom. To je bio genocid. O tome Bujica snima emisije! I zato smeta.zloć1zloč 3

Pitam se: “Da Hrvatski narod sa Dr. Franjom Tuđmanom 1990 godine nije zaustavio genocidnu “crvenu petokraku”, bradate spodobe zločinačke , koliko bi nas završilo u tim jamama?

zloč

Zašto se više jednom ne istraži taj Jasenovac i dokaže istina te oda počast i ipijetet svim žrtvama, a ne ovako iz godine u godinu se svi Hrvati,domoljubi, branitelji prozivaju Ustašama i genocidnim Hrvatima. A tko to proziva? Oni koji štite genocidnog Tita. Na Indexu svake godine lažu da je Pavelić prodao Dalmaciju?! Kakvo je to novinarstvo? Takav proziva Velimira Bujanca?

babic-troprstic-01

Onaj kojemu su dva brata četnika bila u prvim redovima 1990 godine, oni koji su abolirani, oni koji su sada izmigoljili iz rupa i crnom ceradom “pokrivaju sunce” kao Pupovac sada vode državu! Jeste li vi uopće normalni?

Ratni zločinac Goran Hadžić i Vojislav Stanimirović

 

Sramite se bando Jugoslovensko-četnička.

Do kada ćete više pljuvati po Hrvatima,braniteljima i svim drugim građanima Hrvatske?

Nije vama do žrtava Jasenovca, već kuna od ovog napaćenog Hrvatskog naroda.

Dođite na Banovinu raditi i živjeti (ima puste zemlje koja plače za motikom).

Ima obnovljenih kuća od četnika izgrađenim hrvatskim kunama poreznih obveznika, a sada ih ti isti prodaju. Budite barem dan sposobni zaraditi za život, a ne biti na državnoj “sisi”.

 

Zovite me kako hoćete ja sam ponosan na svoje Hrvatstvo, volim svoju Domovinu i drugu nemam, ponosan sam na svoj ratni put od 1990 do 1996, ponosan sam što branim svoj dom i Hrvatsku,ponosan sam na svoja dva sina i kćer,koje odgajam da vole svoju Domovinu i uvijek budu spremni po cijenu života braniti svoj dom,kao i moji poginuli prijatelji branitelji.

jutarnji l

Na što ste Vi ponosni? Na to da dajete u ruke medije, politiku i naš novac ljudima koji nas mrze i gasite televizije koje nam otvaraju oči! Gasite hrvatske televizije i pomažete one koji nam žele ukinuti dan sjećanja na Vukovar, Škabrnju!

jutarnji

I za kraj pitam Vas kada je Vaš “Maršal” upalio svijeću u Jasenovcu? Zašto to tada nije bila obaveza a danas jeste?

Zauvijek uz svoj Hrvatski narod i Domovinu.

Ivo Vranić-Buva

Zap.izvid-divedr.voda Sunja