‘Levica’ gura Milanovića za predsjednika, čovjeka koji je štitio zločinca Perkovića, jedini ozbiljni protukandidat je Bruna Esih

0
6195

Soroševi mediji i oni prosrpski mediji strašno zamjeraju našoj predsjednici da voli grliti i pjevati sa našim sportašima. Poglavito jer su uvijek sportaši uz Thompsonovu pjesmu najveseliji…ne pjevaju partizanske pjesme o drugu šepavom dvojniku Josipu Brozu. 

Screenshot_20181128-124348_Chrome

U medijima uvijek isti komedijaš rade cirkus oko toga.

Najnoviji probni balon takvih medija je pronalaženje konkurenta našoj predsjednici na mjestu predsjednika države. Najnovija lažna i izmišljena istraživanja mejnšit medija govore da je to Zoran Milanović. Za one kratke pameti i sjećanja, to je lik koji je izmislio zakon da zaštiti sebe, komunističke zločince i lopove oko sebe zakonom Lex Perković. Narod bi trebao ovog izdajnika i zaštitnika zločinca Perkovića izabrati ispred Kolinde?

zoran-milanovic-sabor-180kolinda.grabar.kitarović

Izgledom znatno antipatičniji. Ponašanjem značajno manje drag. U startu to je  veliki minus, jer izgled je itekako bitan u kampanji, da ne govorimo o njegovom obožavanju šepavog maršala i zločinca. Znači mediji bi nam gurnuli osobu koja štiti i opravdava zločince. I iza njega bi po Dnevnom trebao stati Gotovina i sebi upropastiti posao u tvrtki? Tko u to može vjerovati?

Poznate su afere oko njegova brata. Afere oko njega, sumnjiv krediti u udbaškoj LHB banci od 3 milijuna za koji se s pravom treba priupitati s kojim bankovnim garancijama. Podsjeća na “velikog bankarskog stručnjaka” koji trkelja po Večernjem listu, a u Hypo banci sređuje kredite ljubavnici od 220 000 eura bez pokrića!

Drugi veliki protivnik Kolindi je zagrebački Banditić, koji u pravoj bitci sa Kolindom kao i u saboru može jedva skupiti jedan do pet posto, ali trgovinom svašta. Već ostario izgleda kao vrtlarski radnik na šljivi ili kokainu.

banditFB_IMG_1541262358920

I on voli zločince. Palmu i Tita. Znači narod bi trebao birati osobu koja podržava političara koji je napravio genocid nad Hrvatima. Genijalan plan.

Treća u nizu je Dalija Orešković zvana Letica. Ona misli da je svaki naš grb sa prvim bijelim poljem ustaški.

dalija_oreskovic_i_kolinda_grabar_kitarovicgrb 3

letica

Ovaj grb je iz 5 stoljeća i nalazi se u “ustaškom gradu” Udinama. I ona voli genocidnog Tita. I ona bi objašnjavala da je Tito veliki državnik. Uglavnom svi oni su bliski crvenoj zvijezdi, koja je bila sluga masonerije, a ovo oko njih sve smrdi na isto…iz zvijezde u kokardu kratak je put.

bruna esih

Ipak ima jedan kandidat kojeg se Kolinda pribojava. Znatno je nacionalno jače orijentirana. Mlađa. I isto plavuša. Ozbiljnija od Kolinde. Umjerenija od Kolinde i vrlo lukavo pazi da ne nagazi na neki medijski drek.

Ona je stvarni protivnik. Neovisni za Hrvatsku nemaju puno jakih imena i kao stranka za sada nisu dovoljno moćni, tek prolaze prag prema namještenim statistikama.

Ipak na mjestu predsjednice imaju pravog i ozbiljnog protivnika Kolindi. Brunu Esih.  Ona bi po našoj procjeni znatno bolje prošla nego njena stranka u Saboru. Hoće li se stvarno odlučiti na taj potez ne ovisi samo o njoj.

Mnogi politički faktori ne bi Esih željeli na tronu jer bi ona o komunističkim lažima zauzela čvršći stav od Kolinde Grabar…

HOP