Huškanje Indexa na rat jugošizofrenika i Hrvata ?!

0
10910

IMG-20181203-WA0002

IMG-20181203-WA0003

Pokvareno i podlo do kraja: index prenosi video postavljanja od naroda popljuvanog Kovačićevog spomenika prvom hrvatskom predsjedniku, a koji niti liči na predsjednika, niti je dostojan njegovog značaja u smislu umjetničke ideje i realizacije. Sam čin postavljanja u realnom vremenu prate komentari koji pljuju pokojnog predsjednika na prostački način, mada Tuđman nikakve veze nema s današnjim vođenjem politike i gospodarstva današnjeg hrvatskog vodstva na štetu hrvatskog naroda. Iako su takvi komentari pravi primjer “govora mržnje”, oni neće biti sankcionirani jer su upereni protiv samoga Tuđmana, što je Indexu i skrivena namjera. Da su kojim slučajem upereni protiv jugonekrofila, istog bi trena bi bili označeni kao govor mržnje i zabranjeni, a počinitelji kažnjeni. Ali, kod nas se kažnjava kulturna baština narodne tradicije bećarca, a ne kažnjava se nepoštovanje i neprikrivena mržnja prema Hrvatskoj i prizivanje Jugoslavije koja je Hrvate pokrala, progonila, klala, ubijala, bacala u jame i zazidavala žive u rudarska okna. Čak i nakon dobivenog rata protiv četnika i velikosrba, mi još uvijek trpimo mržnju simpatizera jugoslavenštine, odnosno velikosrpstva. Budući da je Hrvatska stvorena krvlju, upravo činom obrane protiv jugoslavenskih i četničkih agresora, logično je da uvredljivi i posprdni komentari tih i takvih budu prepoznati kao rušenje ustavnopravnog poretka. No, na njih se gleda kao na “demokratsku slobodu izražavanja”. Pročitajte komentare i sami prosudite o čemu se tu ustvari radi.

IMG-20181203-WA0004IMG-20181203-WA0005

“Trebaju štrik staviti samo malo poviše”, “spomenik osobi koja je uništila hrvate”, “za 100 g. i on će biti maknut”, “odvratno mi je s tim ikonama po trgovima”, “uz drugarski pozdrav, druže” samo su neki od mnogih izljeva mržnje… potpiruje li index kao medij novi sukob i rat, neki novi obračun s jugoslavenstvom? Nije li Domovinski rat bio dovoljan?!

“ratni zločinac. Proći će kao Sadamov…”, “j…o vas on”, “najbolji je ovako kad visi”, “da bar padne i da se potere”

Gaji se mržnja prema Tuđmanu i stvaranju hrvatske države, to je jasno.

Očito da se  kod nekih uspjeva za sve okriviti Tuđmana. To ide paralelno sa detuđmanizacijom države. Račan je iz policije izbacio mnoge branitelje, Mesić razriješio generale, Račan je dao imovinu SPC-u, medije strancima, banke, dotukao INA-u , prodao najbolja naftna polja, telekomunikacije…a Index za sve napada Tuđmana jer je on sinonim državnosti. Očito ima veliki broj budala koje to puše.

U kulturi nema niti jedan kulturni radnik kojeg zanima snimanje filma o Vukovaru, obitelji Zadro, snima se film o posljednjem Srbinu u Hrvatskoj, Brešan izruguje domovinski rat, snima filmove o maršalu pa se u zadnjem usudio ismijavati i Tuđmana. Očito našu nekulturu vode komunisti i Srbi.

U sportu je isto. Nakon velikog uspjeha dolazi odmah blaćenje sportaša.

matija babić

Zadnji slučaj doživjeli su tenisači. Nakon uspjeha odmah se pitalo gdje plaćaju porez. Očito je Index dio te mreže.

 

HOP