SKANDAL: DRŽAVNI URED LAŽIRAO DOKUMENTACIJU KAKO BI PRIHVATIO MIGRANTE I ZA TO DOBIO 3 MILIJUNA EURA!

0
19974
Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju
Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populaciju HOP PORTALA

IMG-16bd770ee5030779bfa0292431bc3897-V

Tribina u Petrinji protiv dolaska migranata 100 posto  je uspjela , branitelji i građani Petrinje na nogama. Traže da vlada  hitno odustane od tog projekta. Slijede daljnje akcije   prosvjedi,  potpisivanje peticije.

 

Najnovije stanje oko migranata u Petrinji predstojnica ureda za stambeno zbrinjavanje nije govorila istinu o projektu financiranom od strane EU , dostavljena je dokumentacija u EU tvrdeći da izbjegličko naselje Mala Gorica ima vodovod i kanalizaciju- što nije točno.Tako je svjesno obmanula EU dostavom lažne dokumentacije .

Sa tom lažnom dokumentacijom izvučeno je 3 milijuna eura za adaptaciju i proširenje tog naselja.

Sada, nama građanima Petrinje i okolice je velika šansa da se taj projekat o naseljavanju migranata u to naselje zaustavi, a dotična gospoda  budu kazneno prijavljena  zbog lažno iznesenih informacija prema EU.

Daljni postupak inicijative nas branitelja je pismenim putem obavijestiti Europsku Komisiju  i tražiti  od nje da povuče dodijeljena sredstva za taj projekt što ćemo i uraditi. Uvijek vjerni Domu i Domovini.- Ivo Vranić Petrinja jedan od inicijatora ovoga skupa.

Gradsko vijeće Grada Petrinje nije htjelo glasovati za prijedlog Miljenka Bušića i Peje Trgovčevića da se donese Odluka o ne prihvaćanju izgradnje kampa u Maloj Gorici. Inicijativa Hrvatski Bedem je dala jasnu podršku žiteljima Petrinje. general Željko Sačić, zastupnik Hrvoje Zekanović, Rozalija Bartolić i Tanja Polić Marković.

HOP portal prvi je obavijestio javnost o ovom problemu.

 

HOP