Šest soroševih (srpskih ekstremista) demonstriralo protiv Orbana jer žele migrantski kaos u Hrvatskoj!

0
13961

Orban je javno iznio ime i prezime čovjeka za kojeg tvrdi da upravo on upravlja imigrantskom krizom. Riječ je Georgeu Sorošu za kojeg kaže da upravlja ljevičarima, financijerima i aktivistima globalnog kaosa u kojem se nalazimo! Dodao je da su zapadni način razmišljanja i mreža aktivista možda najbolje predstavljeni u liku Georgea Soroša.

Tijekom posjeta mađarskog predsjednika Hrvatskoj soroševci su napravili tzv. demonstracije protiv Orbana. Nazvali su ga fašistom jer ne dozvoljava kao bezveznjak Plenković da mu migranti pale kuće po teritoriju, ne dozvoljava pljačku privatne imovine, silovanja, ilegalni upad u zemlju kao u Njemačkoj. On je fašista jer niti slova o Mađarskoj u medijima, dok napredna Francuska gori, Belgija, Nizozemska  isključivo zbog kretenskih vladara, kojima je uzor njemačka imbecilka Merkel.

Tisuće prosvjednika inspiriranih francuskim pokretom “Žutih prsluka” izašli su ovaj vikend na ulice Bruxellesa, zaustavljali automobile i blokirali ceste dok su pozivali čelnike Belgije i premijera Charlesa Michela da podnesu ostavke. Kao razlog su navodili poskupljenja u Belgiji, od hrane i benzina, do visokih poreza, te niskih plaća i mirovina, piše Deutsche Welle

Tijekom posjeta Hrvatskoj Orban je pohvalio politiku Franje Tuđmana. Onu istu koju napadaju neka izmišljena Rada Borić, Puhovski, Zoran Pusić i Teršelička uz kordinaciju M. Pupovca. Mediji levice svi redom izruguju Tuđmana i hvale masovnog ubojicu Hrvata Tita, te genocidne partizane. Drugim riječima tko ubija Hrvate taj je progresivan.

Soroševci su uglavnom srpski ekstremisti koji toliko mrze Hrvatsku da jedva čekaju migrante koji će spaliti Hrvatsku kako piše list Novosti.

novost

Strašna jugošizofrenija u medijima i žal za Jugoslavijom je zapravo tuga za Velikom Srbijom.

novosti e

Orban niti ne zna što ga je snašlo dolaskom u soroševsku jugošizofreničarsku pročetničku ekipu.

 

HOP