Pernar je politička cajka koja ne zna da li je otac ili donator sperme

0
8929

Pernarove nebuloze:

-Ima ih koji dovode u pitanje odnos moj sa sinom, pa evo kakav je, predosjećao sam da će odnos s majkom biti prekinut, bio sam mlad i nespreman da budem otac, ali sam malog jako volio.

Sjećam se kada sam večer prije povratka kući plakao držeći ga jer nisam znao kada ću ga opet vidjeti.

Da je majka kojim slučajem rekla da ne želi brinuti za dijete, bez premišljanja bi ga uzeo sa sobom i odgajao skupa s mojim roditeljima.- kaže Ivan Pernar prije godinu dana.

See More

Druga verzija

-Najgore od svega je površnost, kad te ljudi napadaju zbog nečega u što ne samo da nisu upućeni nego ih to niti ne zanima.

Njihov način razmišljanja je ovakav: Pernar ne plaća alimentaciju, Pernar je zato loš čovjek.

Naravno, pritom ne ulaze u činjenicu da je majka mog sina htjela imati dijete, a nije ga imala, mogla je bacati novac na umjetnu oplodnju, tražit preko interneta anonimnog donora ili jednostavno pronaći osobu koja joj se svidjela i kazati joj svoju želju.

Ja sam ju mogao odbiti ili prihvatit, budući da sam osjetio da je dobra i iskrena osoba, pristao sam joj dati dijete koje je toliko željela.

-Od samog početka se znalo da ne mislimo ostati zajedno i postojao je dogovor da neće od mene utjerivati alimentaciju.- ovo je nova verzija Pernarovih obiteljskih odnosa.

Donator sperme iliti Pernar redovito laže, a kakav je roditelj takav je i zastupnik. Zastupa građane Hrvatske, a bori se za tzv. slobode u BiH ili Srbiji. Nedavno je u podcast emisiji objašnjavao kako on ne misli da je HV napravila etničko čišćenje već sami Srbi u Oluji. Kad je u Srbiji govori drugačije.

pernar

Drugim riječima laže kome stigne, a naši desni ili lijevi mediji  i dalje ovog muljatora pozivaju u emisije. On je zapravo suvremena politička cajka s kojom se nema što pametno razgovarati, a  voditelji koji to pokušavaju ispadaju veće budale od njega samoga.

Kažu Austrijanci da osobe koje slušaju cajke su idioti. Što su novinari koji ugošćuju Pernara ili glasači koji mu vjeruju je jasno.

U Hrvatskoj  političkoj stvarnosti postoje  nesamostalni političari.

Levica uglavnom naginje Srbiji i SAD-u, jedan veći dio desnice je pod kontrolom Rusije, pa je logično da Pernar kao dio ruske politike kod nas je zanimljiv toj grupaciji. Kada sve to pogledate nije čudo da nam se država raspada.

Domoljublje i desničarenje vidi se na ponašnju desnice oko Marakeškog sporazuma. Nema prosvjeda. Nema puno emisija na tu temu, a to je ključni dokument veleizdaje.

“Hrvati su jako čudan narod. Imamo više izdajica nego cijela Evropa zajedno, no na čudan način postupamo s njima. Francuzi svojim izdajicama poskidaju glave giljotinom, Englezi ih povješaju po podrumima, Srbi ih jednostavno pokolju, a Hrvati ih njeguju kao najveće nacionalno bogatstvo. “ A. G. Matoš 1873.-1914.

Jedan komentar na Pernara:

Dal pernar oglas:
Doniram spermu! Ugradnja besplatna.
Šifra :Bez alimentacije!
😂 😂

HOP