Srbi prozvali policiju i ekstremiste iz SDSS-a jer ugrožavaju Srbina koji živi u braku sa Hrvaticom

0
9784

Na naš portal stiglo je pismo Srba kojima je dosta maltretiranja obitelji Dragić od strane srpskih ekstremista i politike SDSS-a.

Poštovana gospodo iz policije Gvozd ;

Moramo kao građani dignuti svoj glas, čujem ovih dana da se raspitujete kad je na kući Srbina Galogaže Mile zvanog Bure napisano slovo U i ostalo što piše …znadete vi dobro da to nije od akcija “Oluja”. Nisu Hrvati to napisali!

IMG-4ea3ce5677e82391d29af26d791c2254-V

Moram napomenuti da nas mještane Slavskog polja i iseljene Srbe, poštene, koji nemamo ništa s ovim ludilom i natpisima po novinskim portalima gdje se spominje naše selo , mi takvo ludilo, napade i svinjarije ne podržavamo prema poštenim našim komšijama, ali ne smijemo vam javno to reči , jer bi imali s vama pojedincima iz sela probleme.

Pojedinci  su uzeli   sebi za pravo da druge ugrožavate i pustite više djecu našeg komšije i njegovu obitelj na miru sram je što mu radite i nama je puna glava tih pričica, pa smo lično utvrdili da mu pravite nered po groblju i kod kuće. Radi se o obitelji Dragić.

Budite sretni da imate mladu obitelj u selu.

Cijelo vrijeme se spominje u medijima  par iz Galogaža zaseoka u Slavskom polju. Uvijek je kod njih u selu policija dolazila dok još nisu počeli dirati i napadati malog Radu Dragića,  tada su ratovali i svađali  se sa Hrvatima iz Bosne i prijetili komšinici Hrvatici s nekakvom bombom, pa kasnije  sa oružjem.

Katu Galogaža i njenog pokojni supruga policija je dva puta pretresala, njihove kuće i ništa nije našla.

Svi smo ih žalili , po njihovoj priči Hrvati  vas napadaju. Što je sad? Nema više u vignjevicevoj kući Hrvata. Smeta žena od malog Rade Dragića zvanog Trkuljić , nazivanog po djedu njegovom, mi smo uvjereni da Galogaža mrzi njegovu obitelj zato što mu je žena Hrvatica i što Rade surađuje sa Hrvatima.

Bez veze uvaljujete sve nas ,zaboravili ste kako ste i u ratu se nabacali gorivom okolo i i robom jer je tvoj Mile Bure bio Škaljčev i Lukačev čovjek, dok mi drugi nismo smijeli pisnuti.

Moj sin je morao na položaj , a tvoj je krao i švercao.  Dobro znaš  na punktu otimao je ljudima i kući nosio i unproforovu robu, švercao, Kato  Galogaža prodavala si cigare u ratu,  sad kad smo se vratili kući iz Srbije i  dalje ti dovoze prijevoznici iz Srbije . Cigare švercane ste vadili iz vrata auta , prenosili ilegalno cigare iz Velike Kladuse u duplim jaknama i oko struka si slagala šteke .

Sjetite  se Galogaže tko nas je vozio tada,  gdje je tada policija bila,  a znali su za prijevoznika koji šverca cigare,  jer im je pao u ruke, gospodo iz policije što po kafićima ljude presrećete i prikupljate nekakve laži o lojalnim Srbima, pozabavite se sa lopovima iz naše općine i saznajte kako se pravi pojedincima asfalt u dvorištu !

Nismo čoravi i znamo kako  preko noći  neki se  obogatili i postali šerifi sa 8 razreda osnovne škole, dok naši sinovi u tuđem svijetu pate i hrane svoju obitelj, jer od vas su morali su otići i rade od jutra do noći po Karlovcu i okolo .

Pustite više tog komšiju na miru, jer za njih se ne zna u selu ,a djeca su im na čast i primjer cijelom Slavskom polju, iako  posramljena i ponižena rodom slavopoljičaka.

Sad daleko od rodne grude bila sam primorana ovo napisati kad sam vidjela i čula od poštenih Srba što se tamo događa jer me začudilo pisanje Hop portala, ali sad vidim da je to istina. I sama uvijerena u to, tebi komšija Rade poručujem izdrži, ima pravde, ako ne na sudovima ,  javi se nama pomoći ćemo ti međunarodnom sudu

Kako čujemo da ti se prijete i to opet isti oni koji su po selu dijelili SDSS-ove ,članske iskaznice početkom rata, ostavite se vatre i igre, mi dobro znamo koliko ste nam i našim roditeljima nanijela politikom zla i nesreće, mi mislimo da je općina Vrginmost najveći problem  zahvaljujući SDSS-u.

pismo Srba podrške obitelji Dragić

HOP

 

 

ta hrvatica i njena obitelj su bili odmah do njezine kuce smijesteni drzava im dala kucu pa su morali oseliti u glinu kata i njen pokojni suprug sa njima su se svadali i pretili im policija bila nikom nista 2004 god i pretresala kucu od frlja nisu detaljno pa nisu nasli pistolj sinov i bombu poslje je ona svercala cigarama iz srbije i kladuse a sin mile bure je slao po prevoznicima koji su osjedalii spavali kod njih to ti je istina