Ameri zaustavili zločinca Vučića, Vučić znao za stvaranje vojske Kosova, 2020. hrvatski MiG-ovi stižu na Kosovo!

0
7391

“Glasanje u Skupštini i ceremonija povodom transformacije KSB trebala bi biti prilika za ozbiljno razmišljanje i ponovno posvećivanje miru, stabilnosti i prosperitetu Kosova i njegovih susjeda. Sada je trenutak da se svi lideri i akteri fokusiraju na energiju u vezi sa dijalogom”, napisao je Kosnett na Twitteru.

Srpski idioti Vučić, Brnabić, Vulin i Dačić zvani prase su u šoku. Njihovi novinski članci već su počeli veličati strašnu srpsku vojsku potpomognutu Rusima. U člancima su pregazili Kosovare kao što su Turci nekada njih i njihovog izmišljenog cara Lazara, koji nije nikada bio car jer su bili pod patronatom Hrvata Trpimirovića.

nikolić

Slika zaslona s 2018-12-16 12-48-45

Ovako su srpski banditi prijetili preko medija prije godinu dana i nisu se pomakli metara uz svu snagu svoje vojske.

Slika zaslona s 2018-12-16 12-52-09

Ovako su prijetili ove godine, pa opet se nisu pomakli niti metra. Kaže Vučić da su na tajnoj lokaciji i kako se pripremaju… i onda…opet odustali.

Slika zaslona s 2018-12-16 13-01-45

Da je sve ovo predstava jedino “ugroženim Srbima” nije jasno.

Kosovari su dobili zeleno svjetlo za stvaranje vojske, jedno su 24 časa, Večernji i Index zvani smrdex pokazivali snagu srpske vojske u pripremi za rat, vojske koja se nije pomakla metra.

Vučić je znao za stvaranje kosovske vojske što je potvrdio Vuk Jeremić. Hrvatska šalje svoje MiG-ove 2020 na Kosovo, u Hrvatskoj se izrađuje 4000 odora za kosovske vojnike, šalje se naouružanje, to je javna tajna u našoj vojsci…prema tome svi znaju, a jedino Vučić ratuje po medijima. Budala.

HOP